Навигация по сайту

Популярные статьи

Главная Новости

Цікавий Київ- кращі тури по Україні 2017

Опубликовано: 17.01.2019

видео Цікавий Київ- кращі тури по Україні 2017

Мандрівки Україною. ТОП-5 місць України для сімейного відпочинку
Прибуття в аеропорт Бориспіль. Зустріч в аеропорту. Трансфер в дизайн-готель «11 Mirrors». Розміщення (гарантовано після 14:00). Вільний час.

Пішохідна вечірня екскурсія «Центр Києва». Ще 300 років тут, уздовж старих валів давньоруського городища, шумів Хрещатий струмок - місце, де князь Володимир охрестив свою дружину і бояр. В XIX столітті район головної вулиці України пережив справжню будівельну революцію, швидко ставши з окраїни центральною торговою магістраллю Києва. Тут розташовувалися самі розкішні готелі, магазини, на Майдані Незалежності знаходилася будівля Міської Думи. Трагічний 1941-й поклав кінець старому Хрещатику, але на його місці виріс новий, унікальний у Східній Європі Європи ансамбль будівель - одні з найкрасивіших споруд середини XX століття. Ми побуваємо на головній площі України, побачимо київську філармонію і консерваторію, найстаріший міський критий ринок, пройдемося повз уцілілих будинків довоєнного Хрещатика, зайдемо в чудовий київський Пасаж і познайомимося з монументами таких знакових персон, як архітектор Городецький і великий аферист Паніковський, що прикрашають район Хрещатика. Тривалість екскурсії – 3 години.



Вечеря.  Ночівля в готелі.

 

Сніданок в готелі.

Екскурсія в Києво-Печерську Лавру (на автомобілі). Під час екскурсії Ви відвідаєте Києво-Печерську Лавру, яка є найзнаменитішим монастирем у Східній Європі, одним з найбільш священних місць православного християнства. Вона також вшановується як найдавніший монастир Русі. Києво-Печерська Лавра є третім найбільш важливим місцем після Єрусалиму і Святої гори Афон з православного християнина. Монастир був заснований в 1051 році. Засновники монастиря - Святі Антоній і Феодосій. З 1990 Києво-Печерська Лавра знаходиться під егідою ЮНЕСКО. Тривалість екскурсії – 3 години.


Віктор Бронюк у програмі "Життєві історії" на ТРК "КИЇВ"

Вільний час.  

Екскурсія в національний музей «Чорнобиль» (на автомобілі). Драматичний і експресивний по художньому вирішенню, дуже інформативний і технічно оснащений музей розповідає про атомний вибух 1986 року - однієї з найтрагічніших сторінок світової та української історії. Це - один з перших музеїв, відкритих в незалежній Україні. За характером зібраного матеріалу і за концепцією його подачі музей «Чорнобиль» не має аналогів. Тривалість екскурсії – 3 години.

Ночівля в готелі.

 

Сніданок в готелі.

Екскурсія в музей архітектури та бита під відкритим небом «Пірогово» (на автомобілі). Під час екскурсії Ви пройдетеся по всім найцікавішим куточкам України, побачите життя українського народу в 17-20 століттях, познайомитеся з предметами побуту звичайного будинку українця. Опинившись на мальовничих просторах музею, що займає площу в 150 гектар, де розташовуються більш 300 об'єктів старовини з усіх регіонів України, Ви буквально переміщаєтеся назад в минуле. Старовинні селянські будинки і церкви 16-17 ст. були зібрані в різних регіонах України, доставлені в музей і реставровані. Обід в українському ресторані «Шинок» на території музею. Тривалість екскурсії – 4 години.       

Вільний час. Ночівля в готелі.

 

Сніданок в готелі. Виїзд з готелю до 12:00.  Трансфер в аеропорт Бориспіль. Переліт додому.
rss