Навигация по сайту

Популярные статьи

Главная Новости

«КредитМаркет» взяв участь в найбільшій агропромисловій виставці «АГРО-2018»

Опубликовано: 08.02.2019

«КредитМаркет» взяв участь у ювілейній 30-й виставці «АГРО-2018», яка проходила 6-9 червня на території НК «Експоцентр України». Найбільша агропромислова виставка в Україні і Східній Європі зібрала понад 1300 учасників, а кількість відвідувачів перевищила 60 000.

«КредитМаркет» приділяє особливу увагу сегментам приватного фермерського, особистого присадибного господарства і пропонує кредити на придбання сільськогосподарської техніки та обладнання, паливно-мастильних матеріалів, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, кормів, на ремонт та інші цілі.

На виставці «АГРО-2018» «КредитМаркет» презентував спеціальні пропозиції з кредитування фермерських господарств.

У зв'язку зі зростаючою популярністю короткострокових беззаставних кредитів для фермерів, «КредитМаркет» додав в продуктову лінійку кредит, який передбачає збільшення суми кредиту за умови поручительства. Тепер фермери-підприємці можуть оформити кредит на суму до 100 000 грн на термін до 3 років.

«КредитМаркет» також пропонує фермерам кредити на покупку сільгосптехніки на суму до 150 000 грн з пільговим періодом кредитування.

За результатами індивідуального розгляду можливе отримання кредиту до 500 000 грн!

За кредитами - в КредитМаркет!

Довідкова інформація:

Фінансова Компанія «Центр Фінансових Рішень» (ТМ «КредитМаркет») є одним з лідерів ринку споживчого кредитування, активно конкурує з найбільшими роздрібними банками України.

ФК «ЦФР» здійснює кредитування через понад 470 відділень мережі «КредитМаркет», а також через відділення банків-партнерів. ФК «ЦФР» є кредитною установою і діє на підставі ліцензії Держфінпослуг України АВ № 580561 від 11.01.2012.

 «КредитМаркет» пропонує кредити готівкою на різні цілі: придбання побутової техніки та електроніки, меблів, будівництво або ремонтні роботи та інші потреби. На сьогоднішній день «КредитМаркет» активно кредитує населення, здійснює перекредитування, а також підтримує розвиток приватного бізнесу.

rss