Навигация по сайту

Популярные статьи

Главная Новости

Новини 29 жовтня 2018 року (Присвоєння чергового рангу державного службовця)

Опубликовано: 07.02.2019

видео Новини 29 жовтня 2018 року (Присвоєння чергового рангу державного службовця)

Спецкор - 18:15 від 29 жовтня 2018 року

Присвоєння чергового рангу державного службовця

У відповідності до Закону України "Про державну службу" , а, насамперед, частини 5 статті 39 - ранги державних службовців присвоюються одночасно з призначенням на посаду державної служби, а в разі встановлення випробування - після закінчення його строку.



За частиною 6 статті 39 вказаного вище Закону передбачено, що черговий ранг у межах відповідної категорії посад присвоюється державному службовцю через кожні три роки з урахуванням результатів його службової діяльності.

На протязі строку застосування дисциплінарного стягнення, а також протягом шести місяців з дня отримання державним службовцем негативної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності черговий ранг держслужбовцю не присвоюється. Такі періоди не застосовуються до строку, зазначеного в абзаці першому цієї частини.


Ток-шоу "Прямий ефір" від 29 жовтня 2018 року

Таким чином, черговий ранг держслужбовцю в межах займаної категорії посад присвоюється через кожні три роки з урахуванням результатів оцінювання службової діяльності. При цьому зміна назви посад після 2016 року не береться до уваги.

На підставі вищевикладеного, у випадку переведення держслужбовця з однієї посади на іншу посаду державної служби, що належать до однієї категорії посад держслужби, як в межах одного державного органу, так і до іншого державного органу, у строк відпрацювання для присвоєння чергового рангу зараховується період роботи, передбачений абзацом першим пункту 10 Порядку присвоєння рангів державних службовців , та період роботи на посади державної служби з дати присвоєння (збереження) рангу відповідно до Закону .

_______________________________________________________

СХОЖІ НОВИНИ ЗА ПОПЕРЕДНІЙ ПЕРІОД:

24 вересня 2018 року (НЕ ПЛАТИШ АЛІМЕНТИ - ГЕТЬ ІЗ ДЕРЖСЛУЖБИ !!!)

31 липня 2018 року (Дисциплінарна відповідальність за порушення правил етичної поведінки державних службовців)

30 липня 2018 року (Правила етичної поведінки державних службовців)

01 червня 2018 року (До уваги органів місцевого самоврядування! Cтартував Конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування" 2018 року)

05 грудня 2017 року (Оплата праці в органах місцевого самоврядування)

06 листопада 2017 року (Розпоряджатися землями державного фонду країни дозволять органам місцевого самоврядування)

07 травня 2018 року (Територіальні громади, об'єднуємось!)

20 грудня 2017 року (Обмеження для осіб, які працювали на державній службі.)

rss