Навигация по сайту

Популярные статьи

Главная Новости

Як треба викликати злих духів

Опубликовано: 08.01.2019

видео Як треба викликати злих духів

2019: New Reformation & Season, Purity, Europe-Germany Beast, Quakes, Wonders of Glory | Sadhu

 

Щоб викликати злого духа до кола, треба знати його природу: з якою планетою він відповідно і в чому полягають обов'язки, покладені на нього цією планетою. Знаючи все це, треба знайти місце, зручне для виклику, сообразное природі планети і властивостями обов'язків обраного духу.


вызов духов вызов чарли чарли (ДУХ ПРИШЕЛ!)

Новости сайта: широкоформатная печать круглосуточно

Якщо притаманна йому сила відноситься до морів, річок і джерелам, треба вибрати берегове місце. І так чинити з кожним духом.

Потім, треба вибрати час: по-перше, станом повітря - тихе, сухе і ясне, зручне для матеріалізації духу; по-друге, за властивостями планети і самого духу, як наприклад, день, в який він панує, повинен бути щасливим або нещасним, відому частину дня чи ночі, відповідно вимогам планети і духу.

Зробивши ці визначення, окреслив коло {"Ключики Соломона" вимагають, щоб викликає ніколи не був один; його помощьник повинні бути в непарній кількості, найменше одна; число п'ять найбільших любимо духами; може бути собака, прив'язана до стовпчика, або дитина. Оператор їх миє, заклинає, підбадьорює, обкурює. Вони повинні йому сліпо коритися, але він повинен питати їх ради. У продовженні дев'ятиденних молитов вони моляться з ним разом.} У відповідному місці, зручному як для захисту зухвалого, так і для появи духу.

У коло вписуються головні божеські імена, необхідні нам для захисту, а разом з ними божественні імена, присвоєні планеті і службі цього духу. Треба написати також імена добрих духів, які панують і можуть примусити духу, що підлягає викликом з'явитися. Якщо бажаєш захистити своє коло, додай підпису та пантаклі, що підходять до даної операції.

Можна також написати в колі або поза його будь-якої багатокутник з вписаними в нього числами, відповідними нагоди. Це впізнається за допомогою обчислень над числами і фігурами, про що докладно йдеться в другій книзі "Окультної Філософії".

Подбай про світильниках, пахощах, маслі і колліріі {Магічна пов'язка для ясновидіння}, складеному відповідно планеті і духу.

Все це відноситься до духу, по властивості його природних та небесних якостей, і вживається як релігійний або чарівний культ.

Для безпеки викликає і його помічників, а одно для залучення і оволодіння духом, будь обережний зі священними й освяченими предметами, які святі хартії, таблиці, зображення, пантаклі, мечі, скіпетри, одіяння з матерій, відповідних кольорів і всякої священної начиння.

Після належних приготувань з підходящими з нагоди телодвижениями та особою, починай голосно молитися: спочатку звернися до Бога, потім до добрим духам. Можеш прочитати які-небудь псалми або вірші з Євангелія, для свого захисту, перед молитвами.

Закінчивши молитви, почни викликати бажаного духу привітним і ласкавим голосом, заклинаючи його з усіх країн світла і перерахувавши свою силу і чесноти.

Відпочинь трохи, поглядаючи навколо себе, чи не здасться якоїсь дух. Якщо він з'явиться, повтори знову заклинання до трьох разів. У разі він все-таки не з'явиться, почни заклинати його божественним могутністю, щоб твої заклинання і нагадування відповідали природі і значенням духу, повтори все це до трьох разів, все голосніше і голосніше, з напругою, образою, докором, загрозою позбавлення його обов'язків і могутності. Після кожної фрази роби маленьку перерву. При появі будь-якого духу, поверніть до нього і вітай ласкаво. Добийся його імені, щоб переконатися, що це саме той дух, якого ти викликав. Потім довідайся від нього те, що маєш. Якщо він упирається або обманює, упокор його підходящими заклинаннями. Якщо ти підозрюєш його у брехні, зроби поза колом священним мечем зображення трикутника або Пентограмма і примусь духу туди увійти. Якщо ти отримав від нього яке-небудь обіцянку, то можеш змусити його заприсягтися на твоєму священному мечі, який ти виставиш за межу круга і примусиш його покласти на нього руку.

Отримавши від духу те, що бажав і вважав за потрібне, ти відпустиш його в люб'язних виразах, наказавши йому тобі не шкодити. Якщо він відмовляється піти, прожени його більш сильними заклинаннями і, якщо потрібно, знищ його закляттям і спаливши противні йому пахощі.

Коли ж він вийти, не виходи з кола негайно, - але скажи молитву, подякуй Бога і добрих ангелів, які захистили і зберегли тебе. Потім ти можеш вийти, привівши все в порядок.

Якщо ти обменулся у своїй надії, і якщо жоден дух до тебе не з'явився, не зневіряйся, повернися у коло, яке ти залишив, і поступай, як було сказано раніше.

У разі припущення, що ти в чому-небудь помилився, додати або зменшити і виправ. Постійні повторення сприяють збільшенню авторитету і сили зухвалого, вражають жахом духів і роблять їх лагідними і слухняними.

Деякі влаштовують в колі вхід, через який дозволяється входити і виходити. На їхню думку, цей вхід закривається, відкривається і зміцнюється священними іменами і пантаклям. Знай також, що визавает не повинен залишати кола, що не відпустивши раніше духів, хоча б їх і не було видно. Через цю недбалість багато піддавалися великій небезпеці, і, щоб цього уникнути, треба мати солідний захист. Загалом, духи часто є, але не показуються при переляку зухвалого, або якщо була помилка чи упущення щодо предметів, уживаних під час операції. Таке свавілля духів відбувається неспроста, але внаслідок недогляди, і в наступні дні вони покірно є. У коло вони бувають викликані до дійсного появи способом, який був раніше зазначений у пункті про освячення книги.

Коли ми прагнемо досягти відомої мети за допомогою злих духів, і коли немає потреби в їх появі, ми задовольняємося предметами, службовцями засобом або метою досвіду, наприклад, - зображенням, кільцем, писанням, підписом, світильником, жертвою та іншими подібними предметами. Іноді це буде ім'я духу з його підписом, згідно вимог досвіду, а також записи кров'ю, або пахощі, підходящі духу.

Часто після молитви Богові і ангелам ми викликаємо злого духа і заклинаємо його Божественною силою.

rss