Навигация по сайту

Популярные статьи

Главная Новости

Закриття ГогольFEST 2014

Опубликовано: 13.01.2019

видео Закриття ГогольFEST 2014

12/06/16 Опера IYOV на фестивалі Porto Franko ГогольFest

21 вересня 2014 (неділя), Музична Fresh сцена , 18:30-23:00

21 вересня фестиваль «ГогольFEST» знову буде прощатись зі своєю публікою до наступного року. Одразу на всіх локаціях будуть проходити гучні перфоманси та концерти-закриття.



Музична Fresh сцена на ГогольFESTі зарекомендувала себе як найгучніше місце самої якісної музики! От і 21-го вересня на ній о 18.30 відбудеться гучне святкування фестивалю за участю гуртів Atomic Simao, COLAARS, Qarpa, Dead Boys Girlfriend Atomic Simao – київський гурт, музика якого зіткана з різних шарів та напрямків. Це ніби своєрідний психоделічний оркестр, що занурює слухачів у космоc та глибини підсвідомості.

BRUTTO в Івано-Франківську. Концерт, фестиваль Франко Гогольфест

Гурт Colaars був створений в Києві 2010 році. Свій унікальний стиль хлопці визначають як Dance Rock/Indie Rock з легкою домішкою Math Rock. Самі знімають кліпи, самі займаються своїм промо. На диво все, що роблять хлопці – дійсно показує світовий рівень матеріалу.


Даха Браха на Гогольфест 2014

Qarpa — рок-гурт, створений в 1992 році в Івано-Франківську. До 2007 року гурт носив назву «Фактично Самі». Лідер гурту — відома українська письменниця, співачка і журналістка Ірена Карпа. Спеціально для закриття ГогольFESTу гурт підготував гучну годинну програму з найкращими своїми хітами. Також, Ірена зараз являється саме тим артистом, який орієнтується на активну громадянську позицію. 27 вересня в київському клубі Sentrum відбудеться благодійний концерт , в якому приймуть участь гурт "Qarpa", "Рольова Модель" та гурт "Фолькнери". Вони об'єднають свої зусилля у благодійному коцерті в підтримку українських військових в зоні АТО. Ціна вхідного квитка буде досить символічною (100 грн.) - всі зібрані протягом концерта кошти будуть передані

Громадській Організаціїї "ЛОГІСТИЧНИЙ ШТАБ" на допомогу військовим в зоні АТО, а саме на придбання броньованого автобуса для батальйону "Мироворець", який згодом буде облаштовано під військову швидку допомогу.

Dead Boys Girlfriend засновані 2011 року. Це найбільш шумна група київської електронної сцени, в творчості якої поєднані класична рок-подача, синтетичне звучання а-ля Prodigy з френч-електро та естетикою 8-бітних комп’ютерних ігор. Хлопці «доводять до розуму» вже другий альбом, готують нову відео-роботу і ще більш амбіціозні плани захоплення творчої галактики. Кожен учасник гурту – вже досвічений музикант, тому продукт, який вони видають всі разом – найкращий якісний претендент на експорт української музики.

Саме таке гучне закінчення фестивалю буде найбільш доречним, щоб прихильники з нетерпінням чекали нову музичну програму вже на ГогольFESTі 2015!

Вхід на концерт вільний

Академічна музична сцена , 15:00

21 вересня о 15:00 на Академічній музичній сцені ГОГОЛЬFESTу відбудеться концерт проекту Supremus (Україна)

Молодий український колектив Supremus творить під гаслом: Усе, що звучить - є музика. Їхні концерти експериментальної музики - це можливість відпочити від гам, етюдів, поліфонії... Це виступи у вигляді безперервного звукового потоку, котрий музиканти створюватимуть в конкретний момент («тут і зараз») і з яким публіка матиме безпосередній контакт. Таким безперервним музичним зв’язком музикантів з публікою та один з одним, досягається об’єднання заради однієї важливої мети – життя в мирі та єдності, руху до самовдосконалення.

Вхід: 30 грн.

21 вересня о 17:00 на Академічній музичній сцені ГОГОЛЬFESTу відбудеться концерт відбудеться концерт Limits of impossible українського ансамблю Ensemble Nostri Temporis Ensemble Nostri Temporis (ENT) створили у 2007 році композитори Максим Коломієць та Олексій Шмурак. Ансамбль спеціалізується на виконанні сучасної класичної музики, а також популяризації творчості сучасних композиторів, зокрема українських. Ансамбль також виступає організатором мистецьких подій в Україні, присвячених новій музиці. З 2012 року Ensemble Nostri Temporis започаткував щорічні Київські міжнародні майстер-класи нової музики COURSE.

У програму концерту "Limits of impossible" увійшли віртуозні ансамблеві твори композиторів-класиків ХХ століття, що кидають виклик виконавцю своїми складністю і концентрованістю, вимагаючи від нього максимальної віддачі й самоконтролю.

Вхід: 30 грн.

19:00

21 вересня о 19.00 на Академічній музичній сцені ГОГОЛЬFESTу відбудеться концерт «Zero Line» ансамблю Sed Contra. Ансамбль SED CONTRA заснований групою молодих київських композиторів в 2013 році. Серед пріоритетних завдань колективу - проведення серії концертів камерної музики від початку 20-го століття до сьогоднішніх днів, проекти нової імпровізаційної та електронної музики.

В концерті «Zero Line» звучатимуть твори сучасних українських композиторів:

Олексій Войтенко – «ГЗІ» для камерного ансамблю

Любава Сидоренко – «A Priori» для флейти, скрипки та фортепіано

Віталій Кияниця – 7 варіацій для камерного ансамблю

Асматі Чібалашвілі – «Світло» для скрипки, віолончелі та фортепіано

Іван Пахота – "Компроміси" для скрипки, віолончелі, фортепіано і флейти

Олександр Шимко – «Ecstatics» для камерного ансамблю

Вхід: 30 грн.

Вулична музична сцена 18:30-23:00

21 вересня о 18:00 на Вуличній музичній сцені ГОГОЛЬFESTу відбудеться концерт гуртів Lazy Fingers, Lakeway, GolovinSKY, Norma, Кімната Гретхен.

The Lazy Fingers - український музичний гурт, заснований у 2011 році. Музиканти не дотримуються певного жанру чи стилю, поєднуюючи багато танцювальних ритмів від брейк-біту та біг-біту до драм-н-басу та дабстепу. Саме під час так званої резиденції фестивалю, хлопці вчилися знімати собі та колегам музичні кліпи за 0 гривень і передавати досвід іншим. Саме в цей день пройде презентація їх напрацювань і, як підсумок, їх концерт.

Lakeway — молодий київський гурт, що виконує indie/pop музику. Гурт почав свій шлях в 2012 році під назвою Qwerty Fingers. Журнал ELLE назвав їх «Проривом Року».

GolovinSKY - київський поет і письменник, музичні експерименти якого можна віднести до жанру experemental prose, abstract trip – hop, underground. Своїми концептуальними творами автор критикує сучасне суспільство споживання, мультимедійне зомбування людей.

Кімната Гретхен - дніпропетровське тріо, що створює музику напрямку ukrainian indie-rock. Їх порівнюють з Franz Ferdinand і ранніми Stereophonics. Вони вже досить популярні на всій території Україні, тому було закономірно запросити саме їх на гучне закриття

Вуличної музичної сцени фестивалю.

Вхід на концерт вільний

rss