Навигация по сайту

Популярные статьи

1000 руб. - Розкрутка сайтів - Створення сайтів в Казані від Reklamiko.Ru

  1. Ми пропонуємо просування Вашого сайту в найбільших пошукових системах рунета і подальші роботи по утриманню...

Вітаємо, у Вас з'явився новенький інтернет-сайт в Казані Вітаємо, у Вас з'явився новенький інтернет-сайт в Казані. На даному етапі його відвідують лише ваші співробітники і старі друзі. Вам терміново потрібно зробити так, щоб ваші потенційно нові клієнти ставали відвідувачами вашого сайту.

Саме для цього потрібно просування сайту в Казані. Ми займаємося просуванням в усі основні пошукові системи, в т.ч. Google, Яndex, Mail.ru, Rambler.

Просування по певних пошукових запитах призведе на ваш сайт саме тих відвідувачів, які є вашими потенційними клієнтами.

Хочете більше грошей? Напевно ви що-небудь вмієте, за що люди готові платити гроші! Від того, щоб стати мільйонером вас відділяє один крок: Знаходити таких людей швидко і багато. А ще краще, щоб такі люди знаходили Вас! Найпростіший спосіб домогтися цього, це зробити так, щоб вас знаходили в інтернеті, адже поки ви читаєте цю строчку тисячі людей заходять в інтернет щоб знайти те, що ви вмієте і віддати за це гроші.

Щоб оцінити кількість потенційних клієнтів можна зайти на ресурс www .wordstat .yandex .ru і вказати пошукове слово, за яким хочете просуватися. Нижче з'явиться статистика Яндекса за останні 30 днів, по якій Ви зможете оцінити орієнтовна кількість Ваших потенційних клієнтів.

Якщо запит конкурентний, Ви не зможете розраховувати на всіх, хто вводить обраний пошукової запит. Все дуже сильно залежить від Вашої цінової політики, від Вашого досвіду, солідності конкурентів і багатьох інших факторів. Але найбільшу роль відіграє позиція в пошуковій видачі.

Якщо у Вас молодий сайт, що містить мало сторінок і не має посилаються на нього, то ймовірність потрапити у верхні строчки пошукової видачі дуже мала. Технічна пошукова оптимізація, яку ми проводимо при створенні сайту, значно підвищує цю ймовірність, але щоб гарантовано опинитися у верхніх рядках потрібно займатися просуванням сайту.

Ми пропонуємо просування Вашого сайту в найбільших пошукових системах рунета і подальші роботи по утриманню досягнутих позицій.

Якщо Ви замовте просування сайту у нас, Ви будете платити тільки за результат (конкретні позиції в пошукових системах), а не за перспективу отримання такого результату, як пропонують наші конкуренти. Це мотивує нас домагатися стабільного довгострокового результату, а Вас позбавляє від ризиків недоцільною витрати грошей.

Вартість просування залежить від популярності запиту, кількості конкурентів і рівня їх сайтів. Ми разсчітаем вартість просування по кожному запиту, а вона може варіюватися від 300 руб. до 2 000 руб. у місяць.

Дуже важливо довіряти просування сайту тільки професіоналам, тому що існує безліч «чорних» методів просування, які дозволяють легко і швидко домогтися результату, але можуть спричинити за собою довгострокові штрафні санкції пошукових систем, аж до повного випадання з пошукової видачі.

Також ми пропонуємо контекстну рекламу - це рекламні оголошення праворуч від пошукової видачі пошукових систем. При такій рекламі Ви платите лише за відвідувачів (переходи з рекламних оголошень на Ваш сайт), а ціна такого переходу варіюється від 1,5 руб. до 30 руб. і вище. Ціна залежить від ставки в рублях оголошень Ваших конкурентів (принцип аукціону) - пошуковики показують оголошення тих, хто більше заплатить.

Хочете більше грошей?