Навигация по сайту

Популярные статьи

2016 Ahrefs Купон і Знижки: 2016 Безкоштовна пробна версія і промо-коди для Ahrefs

  1. Огляд огляду
  2. Унікальні особливості
  3. Глибина якірної текстової інформації
  4. Соціальні показники
  5. Інструмент аудиту веб-сайту
  6. Зручність використання

VN: F [1.9.22_1171]

Значення Особливості Глибина Свіжість Юзабіліті Загалом

Рейтинг: 4.2 / 5 (21 голосів)

Огляд огляду

Функціональність

Утиліта

Ahrefs - це повний набір органічних конкурентних дослідницьких інструментів, доступних для вас щомісячною програмою підписки. Ваша платна підписка надає вам доступ до всіх інструментів, які пропонує Ahrefs.

  • Провідник сайтів
  • Інструменти для дослідження конкурентних зв'язків і порівняння доменів

Інструмент Site Explorer дозволяє вводити певну сторінку, лише кореневий домен (домашню сторінку) або весь домен для дослідження посилання. Провідник веб-сайту надає перед вами різноманітну корисну інформацію, а також оглядову сторінку, яка показує резюме основних точок даних:

  • Всього посилаються IP-адреси, підмережі та референтні домени
  • Розподіл посилань розширень доменів, які посилаються на сайт (.com, .org, .net, .gov, .edu тощо)
  • Тип зворотних посилань, що вказують на сайт (текст, відсутність, зображення, перенаправлення, посилання на веб-вузли, кадр і форми)
  • Графіки посилань, що показують загальні, нещодавно відкриті та втрачені посилання протягом 5-місячного періоду, а також загальна кількість референтних доменів
  • Поглиблені аномарні текстові розбивки в корисних і легких для читання діаграмах.

Окрім корисної оглядової сторінки, ви також отримуєте доступ до стандартних дослідницьких модулів, таких як більш глибокі занурення у зовнішні посилання, прив'язки текстових розривів та необмежений експорт посилань.

В наборі інструментів порівняння доменів ви знайдете:

  • Експортні звіти зворотного зв’язку для певного домену або URL-адреси з даними спільного доступу
  • Порівняння до 5 доменів з поглибленою статистикою щодо типів доменів і типів посилань (текст, зображення, перенаправлення тощо)
  • Груповий аналіз декількох URL-адрес або доменів з подібними даними до порівняння 5 доменів, а також соціальних показників для точної URL-адреси (замість соціальних показників на всьому домені чи на сторінці за сторінкою)

Унікальні особливості

Об'єднання кількох інструментів і володіння даними

Найбільш унікальною і корисною особливістю Ahrefs є те, що він поєднує в собі тверді дані зв'язку і великий веб-інтерфейс. Дані достатньо сильні до того моменту, коли ви можете мати одну підписку, що охоплює декілька потреб і добре покривати їх.

Деякі інші унікальні функції інструменту:

  • Свіжість - Ahrefs оновлюється кожні 30 хвилин з повним оновленням кожні 2 тижні
  • Власний індекс - Ahrefs не отримує доступу до індексів інших компаній і не створює на ньому своїх показників, вони надають вам унікальний індекс, який не знайдено в інших інструментах
  • Нові та втрачені посилання - Вам надаються дані про нові знайдені посилання та раніше знайдені посилання, але вони вже не існують. Ви отримуєте щомісячні знімки цих даних у форматі гістограми, що охоплюють 5-місячний прокатний період.
  • Ви дійсно можете отримати експортований список ваших нових і втрачених посилань, щоб допомогти вам негайно виявити і спробувати виправити потенційні втрачені проблеми зі зв'язком

Глибина якірної текстової інформації

Іншою особливістю, яку варто виділити, є функція розбиття тексту якоря. Ви можете легко розбивати якірний текстовий профіль за допомогою фраз, а також термінів. Це полегшує для вас виявлення проблем з надмірною оптимізацією із зовнішнім якорним текстом і дуже деталізованим рівнем. Ви можете розбити прив'язку тексту наступними способами:

  • Фактичні фрази
  • Терміни 1 слово
  • 2 терміни слова
  • 3 терміни
  • 4 терміни слова

Терміни можуть бути корисними для розбиття надмірного використання однієї або декількох словосполучень або термінів. Прикладом може служити, скільки разів слово цитата з'являється на опорному текстовому профілі веб-сайту страхової компанії. Якщо ви боретеся, щоб класифікувати за термінами слово "цитата" в ньому, ви можете виявити, що на рівні терміна ви зловживали цитатою зовсім небагато. Приклади:

  • цитатою авто страхування
  • Головна страхування цитатою
  • цитатою страхування

Хоча ви можете думати, що ви диверсифікуєте ваш якірний текст (ви, певною мірою), ви насправді ставите свій сайт під загрозу на терміни з терміном "цитата". Пошукові системи не просто карають фрази, вони також йдуть за надмірно оптимізованими словами і термінами.

Соціальні показники

На додаток до унікальних можливостей, згаданих вище, Ahrefs має деякі унікальні показники, які не знайдені в більшості продуктів конкурентів:

  • Розбивка TLD (розширення доменних імен) для зовнішніх посилань
  • На сайті, а не по всьому сайту посилання
  • Показники Twitter, Facebook та G + для всіх URL-адрес (деякі конкуренти мають лише 20 найпопулярніших сторінок, деякі з них не мають жодних даних)

Інструмент аудиту веб-сайту

Ahrefs також включає в себе розділ "Випуск сайту", який охоплює стандартні проблеми веб-сайту, такі як помилки HTTP, знайдені перенаправлення (301, 302 і т. Д.), Відсутні теги заголовків і мета-описи, а також проблеми з довжиною з іменами URL, тегами заголовків і мета-описами . Вони також мають особливості, щоб виділити як зламані вхідні посилання на ваш сайт, так і порушені вихідні посилання з вашого сайту. Виправлення непрацюючих посилань на ваш сайт - це один з найшвидших і найпростіших способів побудови високоякісних високоякісних посилань. Виправлення зламаних вихідних посилань дозволяє пошуковим системам знати, що сайт добре підтримується.

Незважаючи на те, що їхній модуль випуску сайту не є заміною для повного аудиту на сайті, він є корисним інструментом, який надає швидкий огляд потенційних проблем сайту, які можна швидко виявити та вирішити. Я не бачу, щоб ця функція була такою сильною та глибокою, як ключові слова та модулі посилання, тому я б не класифікував її як інструмент 3-у-1, але це, безумовно, унікальна особливість мати всередині конкурентного інструменту дослідження.

Зручність використання

З трьох основних інструментів зв'язку на ринку (Majestic SEO, Open Site Explorer і Ahrefs) Open Site Explorer загалом оцінюється як інструмент з найкращим інтерфейсом користувача і найсильнішим з точки зору зручності, а Majestic SEO зазвичай згадується як найглибший даних.

Ahrefs пройшов довгий шлях у відділі юзабіліті, і це на одному рівні з користувальницьким досвідом, який надає Open Site Explorer, і є вищою або трохи вищою на фронті даних і швидко набирає Majestic SEO. Є фільтри для перегляду посилань з певних сайтів, внутрішніх посилань, посилань, які використовують nofollow, посилань, які не використовують nofollow, нещодавно отриманих посилань, недавно втрачених посилань і т.д. таблицю Excel на своєму веб-сайті.

Це дуже легко пересуватися в інтерфейсі Ahrefs, легко експортувати і легко фільтрувати. Вони надають безліч корисних діаграм, які можна легко захопити і зберегти для подальшого використання.

Скріншоти