Навигация по сайту

Популярные статьи

Aftësitë Master SEO: Trajnimi SEO për Ekspertët

  1. Pse të zgjidhni kurset tona SEO në motorët e kërkimit? Mësoni të zbuloni fjalë kyçe më të fuqishme...
  2. Strategjia e Pozicionimit
  3. Rrjetëzimi i SEO (Rrjeti i Rrjetit Elektronik)
  4. GSA Ranker Search Engine
  5. Poster Zenno
  6. SEO raporton më shumë se AdWords (ose SEA)!
  7. Disa opinione në mesin e shumë mendimeve (të gjitha pozitive) në trajnimet tona:
  8. Listat e përfitimeve të ofruara për pjesëmarrësit në ditën e plotë të trajnimit SEO
  9. Transferimi i aftësive dhe aftësive konkrete

Pse të zgjidhni kurset tona SEO në motorët e kërkimit?

Mësoni të zbuloni fjalë kyçe më të fuqishme në lidhje me referencat natyrore   Zbatoni strategjitë dhe teknikat e dominimit të konkurrentëve në motorët e kërkimit Mësoni të zbuloni fjalë kyçe më të fuqishme në lidhje me referencat natyrore
Zbatoni strategjitë dhe teknikat e dominimit të konkurrentëve në motorët e kërkimit.
Pajisni veten në ballë të SEO avancuar: me trajnimin tonë SEO ju merrni qasje në mjete ekskluzive.
Përfitoni nga praktikat më të mira dhe përvojat e ekspertëve tanë për të rritur shpejt rezultatet tuaja.
Vini re rezultatet konkrete në javët pas aplikimeve të secilit modul të trajnimeve tona.
Sigurohuni që mund të bëni strategjitë dhe teknikat e mësuara me mbështetjen e skype pas trajnimit.

Zbuloni 4 modulet e kësaj dite trajnimi online

Secili modul shoqërohet me ebooks dhe burime të tilla si skripte ose mjete për t'ju ndihmuar të ecni përpara konkretisht pas trajnimit. Ne kemi zhvilluar përkrahjen tonë si manualet e pdf-së, skriptet me kod të kodit të çelikut ose mjetet e plota.

Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore. Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore

Të gjithë pjesëmarrësit gjatë tërë ditës përfitojnë nga -20% në çmimin e trajnimit 960 € në vend të 1200 € për një ditë trajnimi 7H me 2 folës, mbështetës dhe mjetet e cilësisë të ofruara!


Strategjia e Pozicionimit

Kohëzgjatja e modulit: 1h30> 250 €
Folësi (s): 9 : 30-11 : 00
+ Zbatimi konkret i strategjive të pozicionimit
+ Si për të bërë një vend të ngrohtë vend
+ Si të adresohen pyetjet konkurruese
+ Dije të krijosh një strategji efikase thjesht
Bonus : Gjashtë orë stërvitje private në projektin e studentit Libri vetëm këtë modul

Rrjetëzimi i SEO (Rrjeti i Rrjetit Elektronik)

Kohëzgjatja e modulit: 1h30> 250 €
Kryetare (s): Jaffaar Saleh 11:30 deri 13:00
+ Ndërtoni një rrjet vendesh dhe gëzoni një fuqi të lartë
+ Të jenë në gjendje të trajtojnë shumë pyetje konkurruese
+ Dije të shfrytëzosh dhe të shfrytëzosh sa më shumë rrjetin tënd të faqeve SEO
+ Njihni të gjitha rregullat për t'u respektuar në aspektin e sigurisë.
Bonus : Ebook Rrjetat SEO nga Jaffaar Saleh Libri vetëm këtë modul

GSA Ranker Search Engine

Kohëzgjatja e modulit: 2h00> 350 €
Kryetari (s): dhe Jaffaar Saleh nga ora 14:00 deri në orën 16:00
+ Përfitoni nga automatizimi inteligjent dhe autonom
+ Krijoni deri në dhjetëra mijëra backlinks në ditë
+ Mëso se si të ri-aktivizosh fuqinë e domeneve të skaduara
+ Zbulo përdorimet e reja të GSA për të rritur rrjetin e saj të faqes, në mënyrë të pastër
Bonus : Ebook Complete GSA Manual Libri vetëm këtë modul

Poster Zenno

Kohëzgjatja e modulit: 2h00> 350 €
Kryetare (s): Julien H. dhe Maxime M. 16:30 deri 18:30
+ Zbuloni mekanizmat bazë të mjetit
+ Bëni projektin tuaj të parë
+ Scrapper google lehtë dhe shpejt për të gjetur lidhje
+ Manage faqet e saj automatikisht në aspektin e botimeve dhe menaxhimit.
Bonus : modele të gatshme për përdorim Libri vetëm këtë modul

Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore. Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore

Të gjithë pjesëmarrësit gjatë tërë ditës përfitojnë nga -20% në çmimin e trajnimit 960 € në vend të 1200 € për një ditë trajnimi 7H me 2 folës, mbështetës dhe mjetet e cilësisë të ofruara!


SEO raporton më shumë se AdWords (ose SEA)!

Problemi me google AdWords është se kushton shumë për secilën prej emrave të domain-it për të paguar çdo klikim nga rrjeti i reklamave google. Trajnimi ynë nuk është një trajnim google, por një trajnim në google. Ne do t'ju mësojmë se si të merrni një pozicionim të mirë në rezultatet e motor kërkimi. Gjatë trajnimeve ju ofrojmë qasje në mjete të ndryshme (mjete) ose robota që mund t'ju ndihmojnë në punën tuaj të ardhshme në SEO narutel. Trajnimi ynë nuk i adreson konceptet e SMO apo SEA, por megjithatë kjo do t'ju lejojë të mos shihni edhe shkrimin e internetit në të njëjtën mënyrë. Në të vërtetë, ne shtojmë një dimension që lejon konkretisht të pozicionohet në google, kjo me një mjet të thjeshtë dhe disa aftësi për të kryer optimizime të caktuara. Falë këtij trajnimi , ne mund t'i ofrojmë pjesëmarrësit në Aftësitë e Renditjes SEO një program me cilësi shumë të lartë (shumë dëshmi në mbështetje), por gjithashtu dhe sidomos, një trajnim SEO me të vërtetë të përballueshme. Programi i trajnimit integron aspektet kryesore të SEO, duke filluar nga optimizimi i përmbajtjes për SEO , tek teknikaavancuara SEO në motorët e kërkimit. Përveç kësaj, një modul praktik i kushtohet tërësisht teknikaveavancuara të lidhjes (TrustLinking) , një domosdoshmëri për sot për një strategji solide SEO.


Disa opinione në mesin e shumë mendimeve (të gjitha pozitive) në trajnimet tona:

NaonedSEO : Faleminderit Jaffaar për trajnimin "Cloaking - Camouflage and Protection" që unë sapo e ndoqa. Pas kësaj unë do të jem në gjendje të argëtohem paksa, të fsheh lidhjet dhe strategjitë e mia, të kamufloj me bukurinë, ndërsa të mbuloj të gjitha falënderimet e mundshme me shpjegimet dhe këshilla dhe në veçanti me super script-in e përfshirë në formacion. Mirë para, jo dev që jam, edhe nëse është mjaft e kuptueshme dhe e përballueshme, unë do të duhet të bëj pak të gjitha këto për të kuptuar disa rreshta për të redaktuar, testuar dhe vënë në praktikë. burim
Seorix : Kam ndjekur Shfrytëzoj Fuqinë e Lidhjeve për Ranker, Cloaking dhe Camouflage dhe mbrojtjen e kurseve dhe unë mund t'ju them se në qoftë se ju tashmë keni një njohuri themelore të SEO këto kurse hapni dyert për ju, sepse jo vetëm ata shumë e qartë (falë përsëri folësve!) por përveç kësaj do të mësoni një metodë për të qenë në gjendje ta zbatoni atë në të gjitha projektet tuaja. Që do të thotë se nuk është vetëm një libër i blerë ku përcaktoni një veprim të caktuar, këtu ju japim mjetet në mënyrë që të mund të ndërmarrni veprime dhe të bëni shumë gjëra. burim
Syl. : SMS tani: pasi dikur ishte e rëndë! Aspekti Networking më interesoi për një moment për projekte personale, por unë kurrë nuk e kisha patur c ***** për të nisur mua për shkak të disa zonave të hijet që mbetën për të sqaruar ... E pra ky SMS ka përmbushur të gjitha pritjet e mia duke i dhënë të gjitha çelësat për të filluar rrjetin e saj të vendeve në mënyrën më efikase të mundshme. Unë ende duhet të potass disa konfs përfshirë atë në GSA dhe cloaking teknike ... Me pak fjalë unë rekomandoj këtë seri të trajnimit me sytë tuaj të mbyllur! Ne kemi të drejtën për një bashkëveprim të vërtetë me folësit të cilëve mund t'i shtrojmë pyetjet tona në çdo kohë, mendojmë se Jaffaar dhe Anthony janë të pasionuar dhe dëshirojnë të kërkojnë të metat e motorit të kërkimit tonë të preferuar ... burim

Listat e përfitimeve të ofruara për pjesëmarrësit në ditën e plotë të trajnimit SEO

Pjesëmarrësit në ditën e plotë do të marrin shpërblimet e mëposhtme:
+ 20% zbritje në ditën e trajnimit të blerë (vlera 220 € )
+ 30 minuta stërvitje private të ofruara (vlera 50 € )
+ Një klasë shumë e avancuar PHP Cloaking (teknikisht e ofruar) (vlera> 250 € )
+ Ebook Rrjetin SEO ofruar (Vlera 100 € )
+ Ebook Udhëzuesi i plotë për GSA SER ofruar (Vlera 100 € )

Transferimi i aftësive dhe aftësive konkrete

Ne e dimë se qëllimi parësor i një formacioni është transferimi i kompetencës, me një asimilim fluide dhe një shfrytëzim pothuajse të menjëhershëm të kësaj të fundit, nëse është e mundur. Nga kjo perspektivë ne kemi studiuar dhe hulumtuar metodat më të mira për të transmetuar njohuritë teorike të ndjekura automatikisht nga demonstrimi praktik. Ne zhvillojmë modulet tona me një shqetësim të madh për pedagogjinë, kështu që ata përbëhen kryesisht nga dy fjali, një teorik i parë dhe një i dytë shumë praktik me shembuj dhe demonstrata të prekshme.

Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore. Kujdes: 12 vende / module vetëm në çdo seancë tremujore

Të gjithë pjesëmarrësit gjatë tërë ditës përfitojnë nga -20% në çmimin e trajnimit 960 € në vend të 1200 € për një ditë trajnimi 7H me 2 folës, mbështetës dhe mjetet e cilësisë të ofruara!


Shqyrtime dhe vlerësime 198 njerëz 4,89 / 5 2018-03-02 Trajnim aftësie SEO 5/5

Pse të zgjidhni kurset tona SEO në motorët e kërkimit?