Навигация по сайту

Популярные статьи

Як написати статтю SEO Зміст контрольного списку 2018

  1. Почніть писати SEO статтю
  2. Щільність ключових слів
  3. Стиль і дизайн
  4. Ви повинні піклуватися
  5. Коментарі

Існує прислів'я для інтернет-бізнесу «Стаття - це життя блога». Це виглядає як універсальна істина. без унікальної статті SEO, показник трафіку може бути нульовим. Крім того, одна стаття може допомогти вам зробити тисячі доларів. Сьогодні я поясню найкращі поради по написанню статті SEO. стаття може бути для бізнесу або вашого власного блогу. Я сподіваюся, що ваша мета - отримати хороший дохід з статті.

Коли ви готові почати писати статтю, переконайтеся, що ви перевірили наступні.

  • Немає помилок щодо орфографії та граматики статті.
  • Дружній пошуковій системі, як мета-тег, ключові слова, тег опису тощо.
  • Довжина статті повинна становити 500-1000 слів.
  • Тема статті та всі деталі повинні бути вилучення поступово.
  • Чудове введення, пояснення, кілька прикладів і висновків - це добре.

Почніть писати SEO статтю

Почніть писати SEO статтю

Переконайтеся, що ви добре сплановані. перш ніж намагатися написати, ви повинні мати досвід роботи з даного питання. без достатніх знань, ви не повинні писати поганий контент. Я написав багато статей, вартість яких дорівнювала нулю. той же вирок не є ідеальним для декількох разів. якщо ви готові, почнемо з великого дослідження.

Щільність ключових слів

Google та інші сканери пошукових систем люблять щільність ключових слів 3%. Спробуйте представити ключове слово три відсотка часу. вона також вказує на кожну статтю слів, яка може показати вашу статтю тричі. ніякі внутрішні або зовнішні посилання не корисні з ключовими словами. не використовуйте гіперпосилання з текстом ключових слів.

Стиль і дизайн

Структура статті приходить з заголовком H1, H2, H3. Використовуйте вхідні та вихідне текстове посилання . приклад зображення є іншим дизайном. переконайтеся, що ви використовували текст ALT за допомогою ключового слова focus. зображення без тексту ALT не є правильним для статті SEO. Я вважаю за краще використовувати таблицю та зображення для вирішення Вашого вмісту. Взагалі, люди пишуть непристойний текст за відсутністю досвіду. Ви повинні слідувати поганим і гарним точкам знизу.

Ви повинні піклуватися

Я повинен сказати, щоб уникнути ряду поганих лістингу на статті.

  • Текст і вся сторінка не повинна бути більшою.
  • Файл зображення не більше 500 Кб - це добре, а формат PNG - хороший.
  • Використовувати файлову систему стиснення. подовжуйте сценарій для кращої швидкості сторінки.
  • Розмір вмісту, як текст і таблиця тощо, не повинен перевищувати 1000 слів.
  • Тільки справжній і корисний опис.
  • Уникайте повторного використання одного й того ж речення.
  • Спробуйте зв'язати посилання / джерело вашого вмісту.

Висновок: з 2007 року я займаюся експертною думкою. Мій особистий досвід говорить лише про унікальну статтю, за якою йде Google. люди люблять робити величезну зворотну посилання для ранжування своїх сторінок. Я повинен сказати вам, щоб перестати платити вашому виробнику SEO для створення небажаної зворотної лінії зв'язку. для будь-якого конкретного питання, пов'язаного з вашою статтею, просто введіть коментар нижче. спасибі за читання моєї статті.

Коментарі

коментарі