Навигация по сайту

Популярные статьи

Як Yayvo мішок Кращий SEO Кампанії нагороду в Пакистані Digi Awards 2017

KARACHI - Пакистан тільки пережив революційний крок до розвитку цифрової індустрії. Цей крок прийшов у формі КПК або Пакистанської цифрової премії. Що відбуваються в Карачі, це перші нагороди їхнього роду

KARACHI - Пакистан тільки пережив революційний крок до розвитку цифрової індустрії. Цей крок прийшов у формі КПК або Пакистанської цифрової премії. Проведені в Карачі, це перші нагороди такого роду, які були введені в Пакистані в 2017 році.

Команда дуже старанних працівників працювала над цим проектом, щоб зробити його успішним. Вся ідея, що стоїть за нагородою, полягала в тому, щоб відзначити зростаючий талант нашої цифрової індустрії. Крім того, нагороди також хотіли заохотити більше людей бути частиною цієї галузі та зробити свій внесок у її розвиток. У Yayvo.com вдалося зібрати пару нагород. Найбільш видатним з них була найкраща SEO-кампанія.

Найбільш видатним з них була найкраща SEO-кампанія

Нам вдалося вийти з рук Мехмуд Мемон , Голова SEO на Yayvo.com, і запитати його про всю їхню подорож.

Наскільки цінними є ці Digi Awards?

«Я вважаю, що вони є найбільш яскравим кроком на шляху покращення та заохочення цифрової індустрії в країні. Тримайте високий рейтинг серед усіх компаній, агентств і приватних осіб, які працюють у цифровій індустрії.

«Актори, режисери, продюсери та письменники отримують свої нагороди. Є багато нагород LUX, Hum TV і навіть Q Mobile, щоб відзначити свій успіх. Ці нагороди відбуваються на честь та визнання медіа та кіноіндустрії.

«Цифрова індустрія часто залишається непоміченою. Отже, це полегшення, що хтось також намагається докласти зусиль, щоб поставити нас в центрі уваги ».

Чи очікували ви виграти нагороди?

«Я можу звучати трохи впевненіше, якщо скажу, що я це зробив. По правді кажучи, ми сподівалися, що переможемо. Ми віддали наш час і енергію цій кампанії, так що було б розчаруванням, якщо ми не змогли взяти нагороду в цій конкретній категорії ».

Чи відчуваєте ви себе?

- Звичайно, я. Ми всі це робимо. Ми доклали великих зусиль для цього, і ми вдячні, що ми отримали цю нагороду. Я не міг бути щасливішим ».

Які кроки ви зробили для досягнення цієї перемоги?

«Ми пройшли довгий і нудний процес. Спочатку треба було знайти план. Там було багато озираючись для людей та партнерів та так багато більше. Справа в електронній комерції полягає в тому, що це, мабуть, єдиний онлайн-форум, який легко приваблює клієнтів. Люди стали настільки зайняті у своєму житті. Їм зручніше робити покупки в Інтернеті, тому трафік не є найскладнішим завданням у нашій галузі.

«Для нас важче виконувати завдання, щоб продукт був доступний у будь-який час, і що він доставляється клієнтам через достовірні джерела. Для цього у нас були дуже корисні партнери, які робили свою роботу найкращим чином. Ми співпрацювали з багатьма магазинами, щоб гарантувати, що у нас завжди великий вибір продуктів для вибору клієнтів.

«Для цілей доставки, наша материнська компанія TCS. Вони є нашими партнерами. Вони роблять свою роботу чудово і вчасно. Ми також провели доставку ТКС Хазір (180 хвилин) для Сани Сафіназ у провідних містах. "

Які кроки ви вважаєте цифровою індустрією для забезпечення експоненціального зростання?

«Є багато речей, на які потрібно зосередитися, коли ви перебуваєте в цій галузі. Найбільш важливим є SEO. Це як магніт, який приваблює ваших клієнтів і потенційних покупців. Необхідно пам'ятати, що ви повинні використовувати ключові слова та фрази, які люди вже шукають. SEO в основному набір правил, які ви повинні дотримуватися, щоб переконатися, що у вас високий рейтинг в пошукових системах.

«Чим більше друзів вашого сайту є SEO, тим більше шансів на високий рейтинг Google. Якщо ви потрапите на перше місце, ви, швидше за все, матимете більше продажів і процвітати ».

Що таке SEO в маркетингу?

«SEO в маркетингу - процес визнання і підвищення видимості через неоплачувані канали. Ви повинні зробити свій бізнес більш помітним в органічних пошукових системах.

«Це дуже важливий елемент онлайн-бізнесу. Не кожен може дозволити собі платний маркетинг. Якщо ви - новий бізнес, або якщо ви - підприємець, який тільки створює свій бізнес, ви не можете мати кошти, щоб заплатити за маркетинг. У цьому сценарії органічний маркетинг є дуже важливим.

«Ви повинні зосередитися як на технічних, так і на творчих аспектах цього виду SEO-маркетингу. Вона включає в себе вдосконалення вмісту для маркетингу та навчання, як підвищити видимість за допомогою технології. Технологічно потрібно зробити свій сайт більш дружнім для користувачів. Перш за все вона повинна бути швидше. Користувачам не потрібно чекати на завантаження, оскільки це викликає розчарування та непотрібну агітацію. По-друге, він повинен бути простим у використанні. Клієнти не хочуть витрачати час на навігацію по сайту, який більше схожий на лабіринт.

“Творчо потрібно починати кампанію, щоб залучити ваших клієнтів. Роблять різні кампанії, які б привернули ваших потенційних покупців. Використання соціальних медіа для залучення цікавого вмісту до аудиторії - це хороший і основний крок для початку. Залучайте своїх покупців і вивчайте їх вимоги.

«SEO є надзвичайно важливим. Я не можу підкреслити його важливість. Ви бачите, коли людина шукає щось; вони в середньому натискають перші 5 посилань. Таким чином, абсолютно важливо, щоб ви отримали свій веб-сайт або ваш сайт для електронної комерції на одному з цих 5 слотів. Якщо промисловість електронної комерції хоче зробити добро, їм доведеться стежити за SEO у всіх своїх відповідних областях від маркетингу до змісту їхнього веб-сайту. Без цього розвиток промисловості малоймовірний ».

У вас є останні слова, які потрібно додати?

«Я хотів би сказати, що я дуже вдячна за всі зусилля моєї команди і мого керівника Сиеда Вакаса Первеза. Я впевнений, що наша компанія незабаром стане одним з найбільших онлайн магазинів електронної комерції в Пакистані ».

Наскільки цінними є ці Digi Awards?
Чи очікували ви виграти нагороди?
Чи відчуваєте ви себе?
Які кроки ви зробили для досягнення цієї перемоги?
Які кроки ви вважаєте цифровою індустрією для забезпечення експоненціального зростання?
Що таке SEO в маркетингу?
У вас є останні слова, які потрібно додати?