Навигация по сайту

Популярные статьи

Безпечне SEO-просування сайтів, SEOsafe - 18 Ноября 2014


Безліч веб-майстрів користуються послугами SEO-компаній, що пропонують гарантоване просування сайту і виведення його в ТОП-и видачі пошукових систем, за певний проміжок часу, що становить звичайно 3 місяці.

Найчастіше, після закінчення цього терміну, власники веб-майданчиків виявляють, що ефективність проведеної роботи близька до нуля. І витрачені кошти пішли в порожнечу, однак, представники компаній запевняють, що все буде виправлено і умовляють внести наступний платіж.

Безперечно, деякі проекти підходять з великою серйозністю до своєї роботи і дійсно виправляють свої помилки, і домагаються результатів. Але ринок SEO-послуг переповнений недобросовісними компаніями, основна мета яких отримати оплату за всяку ціну. Проблема в тому, що веб-майстрам все ще необхідне просування своїх майданчиків, але пошук надійного виконавця, з відчутними гарантіями дуже ускладнений.

Існує можливість роботи з виконавцями (сеошниками) безпосередньо, проте, портфоліо фрілансера саме по собі не дає гарантій і не відомо наскільки досвідчена людина ховається на інтернет аккаунтом. Це знову ризик, якого так прагне уникнути кожен замовник.

Наявність такої проблеми привело до створення сервісу SEOsafe. Це третя сторона між замовником і виконавцем, покликана виконувати роль гаранта. Її робота полягає в тому, щоб зберегти гроші замовника і повернути їх, в разі неякісної роботи виконавця. І навпаки, гарантувати фрілансеру оплату, за якісно виконану роботу.