Навигация по сайту

Популярные статьи

Блог Архів - Калгарі SEO Компанія "To-the-TOP!" - 12 років в інтернет-маркетингу

03.01.2018

Незалежно від того, де і як ви публікуєте вміст, маючи хорошу копію в Інтернеті, ви зможете дуже допомогти вашому сайту. Сучасний світ переважно зосереджується на спілкуванні в Інтернеті. Ось чому інтернет-компанії починають бачити, як SEO копірайтингу може допомогти їм виростити свою компанію і дістатися до вершини свого ринку.

Пошукова оптимізація (SEO) завжди повинна зосереджуватися частково на копірайтингу, якщо вона буде успішною. Хороша копія зможе привернути увагу читачів і зацікавити їх. Це змусить їх захотіти читати, а потім діяти на тому, що вони читають. Ось чому хороші копірайтингу передбачає використання формулювань, які переконують вашу аудиторію дотримуватися бажаних дій, таких як покупка товарів і послуг. (ще…)

02.10.2018

SEO Поради допоможуть вам почати з вашої організації.

Якщо ваш сайт втратив рейтинг або ви знаходитесь на ринку, щоб оновити свій SEO, то тут вам допоможе.

Нижче наводяться рекомендації, засновані на тому, що я роблю з партнерами-клієнтами, які не тільки пережили пінгвінів, але й домінують у пошукових системах.

(ще…)

02.01.2018

Калібрування монітора допоможе вам зберегти очі!

Ви витрачаєте більшість свого дня на монітор? Чи вважаєте ви, що ваші очі часто сверблять або відчувають сухість? Чи часто ви відчуваєте головний біль?

У 90% випадків проблема полягає у моніторі. Навіть якщо у вас є хороший дисплей або високоякісний монітор, певні налаштування можуть суттєво вплинути на ваше здоров'я. Такі налаштування, як контрастність, яскравість і кольори, якщо вони не встановлені належним чином, можуть викликати великі проблеми.

Більшість людей думають, що нові монітори працюватимуть належним чином з коробки, однак, вони можуть починати помічати дискомфорт в їхніх очах під час роботи або на комп'ютері. Запуск до найближчого магазину і покупка більш дорогого бренду монітора не вирішить проблему.

Стандартні параметри на нових моніторах стандартизовані для всіх різних марок і типів моніторів. Кожен монітор, однак, має різні компоненти, такі як рідкі кристали і світлодіоди. Всі вони мають свої власні мікро відхилення від стандарту. Ось чому два ідентичних монітора будуть виглядати по-різному в порівнянні поруч.

Регулюючи налаштування, які оптимізують ваш монітор, ви можете зберегти очі і запобігти втомі або головним болям.

Ось як:

(ще…)

21.04.2017

Це особистий погляд, і він не може мати ніякої узгодженості з вашим досвідом і вашими відкриттями. Black Hat SEO - це просто назва виклику для деяких методів, які використовуються для отримання більш високого рейтингу пошукових систем неетично (способи, які заборонені основними пошуковими системами). Вони, як правило, порушують існуючі правила та положення (деякі з них були дозволені деякий час назад, але вони застаріли / заборонені через зловживання), створюють поганий досвід користувачів для відвідувачів сайту, неетично представляють зміст різними способами (один із способів для людських відвідувачів і один з шляхів для пошукових систем павуків). (ще…)

04.09.2017

Ефективне проектування кожної веб-сторінки та маркетинг вашого сайту - це те, що відокремлює вас від 99% всіх інших самозваних веб-майстрів. Чому? Тому що, дуже просто, вони не мають ніякої ідеї, що робити або як важливо просування сайту, поки ви, протягом лише декількох хвилин, точно знаєте, як почати отримувати вершину Google через цей простий підручник ключових слів.

Чи знаєте ви, що в Мережі є буквально трильйони веб-сторінок? Сотні мільйонів веб-сайтів. Більшість онлайн-сторінок отримують невеликий комерційний трафік, тоді як лише невелика частина чистих сторінок отримує великі обсяги трафіку. (ще…)

10.08.2016

Важливо назва, яку ви називаєте своїм веб-сайтом в Інтернеті. Вибір потрібного доменного імені дасть вашому бізнесу всі шанси на успіх. Прочитайте рекомендації тут перед тим, як зробити доменне ім'я.

(ще…) (ще…)

09.19.2016

У сучасному віці, блог і блоги це спосіб життя.

Блоги стали більше, ніж просто генерувати якісь нові друзі або підключення, маючи при цьому кілька людей. Мова йде про торкання мільйонів життів у вашому особистому.

Це стало над просто "заробляти гроші", і багато іншого "залучення коштів і отримання відомих". Я маю на увазі, чому б і ні? Саме в нашій людській природі потрібно прагнути до трохи слави коли-небудь у нашому житті.

Саме в нашій людській природі потрібно прагнути до трохи слави коли-небудь у нашому житті

Ми виходимо в підхід до оновлення нашого статусу на нашій сторінці Facebook, щоб відправити твіт на нашу останню пропозицію про роботу на Twitter або поділитися нашим щоденним досвідом на камеру за допомогою Instagram або Youtube.

Протягом сучасного віку вам не потрібно купувати дорогі рекламні місця на телебаченні, отримувати дороге видання з журналу чи газети, чи присвячувати незліченні години, створюючи унікальні зв'язки з людьми, які сьогодні в Голлівуді, щоб отримати ваш голос.

У цій публікації я пропоную вам кілька нехитрих кроків, які ви зможете виконати, щоб зробити власний відомий блог за лічені години, починаючи з: (ще…)

09.14.2016

Він перетинає розум кожного веб-майстра, коли вони бачать оголошення або електронну пошту для пошукової оптимізації Він перетинає розум кожного веб-майстра, коли вони бачать оголошення або електронну пошту для пошукової оптимізації. Багато домашніх підприємців задаються питанням про те, що вони відсутні, не роблячи цього. Так що ви повинні найняти фахівця? Трафік веб-сайту пошуку становить принаймні 85% всього трафіку на сайті. Так, звичайно, пошукова оптимізація дуже важлива . Але що, якщо взагалі, буде результатом цього для себе? Чи було б корисно, щоб власник веб-сайту найняв професіонала SEO консультант , або просто дотримуватися і сподіватися, що вони роблять це правильно? Це - дилема, з якою зіткнутися, і я покажу вам, чому це має бути просте рішення. Є п'ять причин, які пояснюють, чому найняти їх буде на вашу користь.

(ще…)

09.05.2016

Маючи тонну зворотних посилань, які вказують на ваш сайт, незалежно від їхнього рейтингу сторінки, просто не враховується, як це було раніше.

Простіше кажучи, дні підйому ряди в Google, купуючи зворотні посилання, закінчені і зроблені з.

Навіть зі зворотними посиланнями з найвищих рангових сторінок ваш профіль посилання більше не є вирішальним фактором, коли йдеться про рейтинг на Google. Навіть зі зворотними посиланнями з найвищих рангових сторінок ваш профіль посилання більше не є вирішальним фактором, коли йдеться про рейтинг на Google (ще…)

08.29.2016

Алгоритм Google Penguin змінив спосіб перемоги на оптимізації на сторінці.

Наповнення ключових слів, над оптимізацією і спам-зворотні кампанії - справа минулого.

Простіше кажучи, є десять секретних пунктів, на які слід звернути увагу, якщо ви хочете досягти ідеальної оптимізації на сторінці. Ви навіть можете використовувати цей пост, щоб побачити, що я оптимізував цю сторінку, використовуючи всі десять секретів, для оптимізації ключових слів на сторінці . (ще…)

Ви витрачаєте більшість свого дня на монітор?
Чи вважаєте ви, що ваші очі часто сверблять або відчувають сухість?
Чи часто ви відчуваєте головний біль?
Чому?
Чи знаєте ви, що в Мережі є буквально трильйони веб-сторінок?
Я маю на увазі, чому б і ні?
Так що ви повинні найняти фахівця?
Але що, якщо взагалі, буде результатом цього для себе?