Навигация по сайту

Популярные статьи

Блог ScottGu - Пошукова оптимізація (SEO) Інструментарій

  1. Навіщо використовувати безкоштовний SEO Toolkit?
  2. Займе менше 5 хвилин, щоб завантажити і запустити SEO Analyzer
  3. Він працює з будь-яким web-сервером
  4. Як завантажити та встановити SEO Toolkit
  5. Як дізнатися більше
  6. Резюме

[ Окрім блогу, я теж використовую Twitter для швидких оновлень і обміну посиланнями. Слідуйте за мною на: twitter.com/scottgu ]

За останні кілька тижнів я опитував розробників, щоб побачити, скільки їх використовує новий Пошукова оптимізація (SEO) інструментарій збільшити трафік на свої веб-сайти. Я був здивований тим, як багато людей ніколи не чули про цей інструмент, або ще не мали можливості запустити його на своїх сайтах. Цей блог містить короткий підсумок того, чому будь-хто, хто займається веб-розробкою, повинен перевірити його.

Навіщо використовувати безкоштовний SEO Toolkit?

У двох словах - безкоштовний Analyzer SEO Toolkit допомагає збільшити трафік і відвідувачів вашого сайту, і в результаті може збільшити дохід, який ви прямо або побічно робите через ваш веб-сайт.

Аналізатор SEO Toolkit збільшує трафік на ваш сайт, допомагаючи вам оцінити та покращити рейтинг релевантності пошуку вашого сайту за допомогою пошукових систем, таких як Google, Bing і Yahoo. По мірі покращення рейтингу релевантності пошуку, і ваш сайт стає більш оптимізованим пошуковою системою, ви виявите, що ваш сайт отримує все більше і більше користувацького трафіку з запитів пошукової системи.

Займе менше 5 хвилин, щоб завантажити і запустити SEO Analyzer

Це займе менше 5 хвилин, щоб завантажити і запустити SEO Toolkit Analyzer проти вашого веб-сайту. Ви просто вказуєте інструмент на URL верхнього рівня вашого веб-сайту, а потім автоматично сканує ваш сайт, як пошукова система - після кожного посилання, переглядаючи HTML на кожній сторінці, і створюючи звіт про кожну людину SEO або порушення вмісту, які він знаходить на сайті, а також пропозиції щодо виправлення кожного з них:

Він працює з будь-яким web-сервером

SEO Toolkit працює з будь-яким веб-сервером. Він працює з IIS5, IIS6, IIS7 і IIS7.5 - він буде працювати навіть з веб-серверами Apache, що працюють на Linux. В основному ви можете вказати SEO Analyzer на будь-якому віддаленому HTTP-сервері, і він буде сканувати сайт і генерувати звіт SEO. Вам не потрібно налаштовувати будь-яке програмне забезпечення на віддаленому сервері - замість цього інструмент сканує та аналізує сайт віддалено так само, як і пошукова система. Це означає, що ви навіть можете запускати сайт на своїх сайтах друзів (або потенційних клієнтів) і генерувати звіти для них.

SEO Toolkit вимагає, щоб у вас був інструмент адміністратора IIS7, встановлений на вашій локальній машині dev / client, щоб розмістити інструмент аналізу інтерфейсу адміністратора SEO-аналізу. Інструмент адміністрування IIS7 - це вбудована функція Windows Vista, Windows 7 і Windows Server 2008. Інтегратор адміністратора IIS7 має бути встановлений лише на вашому локальному комп'ютері - вам не потрібно інсталювати IIS7 на сервері. Утиліта SEO, що працює всередині, працюватиме відмінно від ваших IIS5, IIS6 та інших веб-серверів.

Як завантажити та встановити SEO Toolkit

Ви можете легко встановити SEO Toolkit за допомогою Інсталятор веб-платформи Microsoft .

Використовуйте зелену кнопку "Встановити зараз" на IIS SEO Toolkit завантажити сторінку для того, щоб автоматично інсталювати SEO Toolkit на вашій машині розробки (натискання кнопки також завантажить і встановить інсталятор веб-платформи, якщо ви ще не встановили її).

Як дізнатися більше

Я написав підручник про те, як використовувати SEO Toolkit минулого літа (інтерфейс користувача в деяких діалогових вікнах трохи змінився - але функціональність однакова).

Ви також можете подивитися це IIS SEO Інструментарій відео (5 хвилин) більше IIS SEO Інструментарій відео (15 хвилин), щоб побачити SEO Toolkit в дії.

Ви можете розміщувати запитання та отримувати допомогу в SEO Інструментарій форуму на www.iis.net .

Резюме

Якщо ви цього не зробили завантажено SEO Інструментарій і використовували його для аналізу вашого веб-сайту ще, то я настійно рекомендую витратити 10 хвилин зараз і дати йому спробувати. Ви побачите, що це дуже простий, автоматизований спосіб швидкого пошуку та виявлення проблем, які ви маєте на своєму веб-сайті, а також пропозиції щодо їх усунення. Фіксація їх збільшить трафік і відвідувачів вашого сайту.

Сподіваюся, що це допоможе,

Скотт

Навіщо використовувати безкоштовний SEO Toolkit?
Навіщо використовувати безкоштовний SEO Toolkit?