Навигация по сайту

Популярные статьи

CTR SEO березень 2019

  1. Що таке CTR в маркетингу?
  2. Чи є CTR майбутнім SEO?
  3. Чи впливає CTR SERP на рейтинг?
  4. SEO + UX = Успіх
  5. SEO трафік хакі
  6. Оптимізація пошуку натовпу
  7. Тестування роботів пошуку та клацання
  8. Чи працює маніпуляція CTR?
  9. Висновок

Останнє змінення : Feb 15, 2019 @ 12:20 pm

Всі хакери зростання і SEO розуміють, що основні чинники рейтингу за попередні роки були змістом і зворотними посиланнями. Але води в березні 2019 року починають мутити, а інші фактори ранжування починають нагороджуватися нашим тестуванням. Потрібно пам'ятати, що пошукові системи намагаються повернути найкращі результати для відвідувачів, щоб вони мали чудовий досвід користування своєю пошуковою системою і знову поверталися до використання.

Google - це компанія, яка користується досвідом користувачів

Зворотні посилання з нашого тестування зменшуються в місячному вимірі. Я не тут, щоб сказати, зворотні не працюють, тому що вони 10000% все ще добре працюють, але влада, звичайно, не настільки сильна, як кілька років тому. Як зворотні посилання зменшують це означає, що щось нове повинно зростати в ціні, і ми знайшли технічні SEO з onpage аудитами для швидкості завантаження сторінки і користувальницького досвіду є ключовим для пошуку Google.

Що таке CTR в маркетингу?

CTR - це скорочення для фрази Click Through Rate. CTR - це надзвичайно потужний показник, що використовується для допомоги Google і пошукових системах з рейтингами веб-сайтів. Визначення рейтингу кліків - це відсоток відвідувачів, які натискають ваше посилання з пошуку. У математичних термінах CTR = Кліки / Враження.

В SEO ваш CTR збирається визначити, чи підтримуєте ви свій рейтинг. Google тепер має багато способів відстежувати показники кліків за допомогою аналітики, браузера chrome та багато іншого. У програмі Google AdWords ваш рейтинг кліків також є одним із ключових компонентів вашого показника якості.

У двох словах пошукові системи можна вважати демократією: люди голосують, натискаючи. Тому ваш CTR дійсно визначить ваш успіх. Якщо більше людей натискають ваші посилання, ніж конкуренція, то ваші голоси зростають і, в свою чергу, пропагують вас над іншими з меншою кількістю голосів.

Чи є CTR майбутнім SEO?

Коротше кажучи, моя думка, що немає кліків через ставку не є майбутнім SEO самостійно. Проте, безумовно, це дуже важлива частина для головоломки в березні 2019 року. Відповідно до факторів ранжирування показників пошуку, рейтинг CTR є фактором рейтингу номер один.

Моя особиста думка полягає в тому, що вміст і зворотні посилання дадуть вам поки що в рейтингу ваших сайтів у перші 5 позицій. Тоді звідти, хоча більше зворотних зв'язків зміцнить ваш сайт далі, тоді участь, включаючи CTR, час зупинки і відмов ставки починає грати величезні частини у вашому факторів ранжирування.

Чи впливає CTR SERP на рейтинг?

Так з багатьох досліджень доведено, що CTR покращує рейтинг, якщо час перебування відвідувача хороший. Це статті від Rand на CTR доводить це поняття. Дослідження Rands тестування перемістило свій сайт з # 7 до # 1 менш ніж за 3 години, відправивши натискання на його видання. Це були справжні люди, які робили реальні кліки. Це було першим доказом того, що SERP CTR був фактором, який міг би сильно перемістити SERP.

SEO + UX = Успіх

У ці дні найкращі практики SEO включають розгляд користувацького досвіду (UX). Чи є у вас якісний вміст, що дозволяє відвідувачам залишатися та займатися? Чи є ваш сайт безпечним, швидким і мобільним? Від рейтингу до клацання на вашому сайті та витрачання часу на своєму сайті, чи повертаєте ви хороші результати роботи користувачам пошуковим системам?

Подумайте про партнерство SEO і UX таким чином: SEO орієнтує пошукові системи, а UX - на відвідувачів вашого сайту. Обидва мають спільну мету - надати користувачам найкращий досвід.

Тут доказом користувальницького досвіду дуже важливо інтегруватися у вашу стратегію. У Google власні слова в їх патенті вони говорять про це нижче: "результати, за якими користувачі часто натискають, отримають більш високий рейтинг" : -

Реакції користувачів на певні результати пошуку або списки результатів пошуку можуть бути оцінені, так що результати, за якими користувачі часто натискають, отримають більш високий рейтинг. Загальним припущенням у такому підході є те, що пошукові користувачі часто є найкращими суддями відповідності, так що, якщо вони вибирають конкретний результат пошуку, це, ймовірно, буде актуальним, або принаймні більш релевантним, ніж представлені альтернативи.

SEO трафік хакі

Якщо CTR багато кажуть, що майбутнє SEO, то я повинен спробувати знайти деякі SEO трафіку хакі. Симуляція CTR відома вже багато років, вона була надзвичайно простим способом поліпшення рейтингу - пошук за ключовим словом, пошук вашого сайту, клік і відправлення Google сигналу на ваш сайт вище.

Суть RankBrain це - вартість посилання в прямій залежності від активності відвідувачів на сторінці і на сайті. Таким чином, зворотні посилання повинні прийти з виправданням зв'язків з соціальним і трафіком. Ось чому сайти з високим трафіком, навіть з відсутністю посилань, навіть з посиланнями на перенаправлення, допомагають поліпшити рейтинг. Тепер ви можете відправляти і пошукові, і кліки-боти на ланки першого рівня і збільшувати вартість ваших зворотних посилань.

Оптимізація пошуку натовпу

Оптимізація пошуку натовпу - це місце, де армія браузерів може вводити ваш сайт і ключові слова в результати пошуку і натискати на ваше посилання. При цьому безпосередньо покращився рейтинг, оскільки алгоритм оптимізує рейтинг за допомогою показників CTR. Ось кілька посилань на те, чому працює оптимізація пошуку натовпу: -

Припустімо, що Mary купує нову камеру. Вона переходить до Google і шукає «кращу цифрову камеру». Вона натискає на 5-му веб-сайті на сторінці результатів і затягує цей сайт протягом часу, читаючи інформацію. Швидше за все, веб-сайт задовольнив її потреби. А тепер уявіть, якщо тисячі людей зробили саме те ж саме. Google тепер має "доказ", що цей веб-сайт є релевантним і корисним, тому він підвищує рейтинг веб-сайту вище. За своєю суттю, це парадигма, що CrowdSearch використовує.

Одним з факторів ранжирування, яким Google, здається, приділяє більше уваги в останні місяці, є поведінка пошуку користувачів, частоти кліків і часу перебування. Це один з факторів ранжирування, за яким вони можуть відстежувати ПОВНІ метрики, і він безпосередньо пов'язується з їх повною базою користувачів. Незалежно від методів SEO, які ви виконуєте для своїх сайтів, додайте CrowdSearch до вашого інструментарію. Це, безумовно, має бути для мене!

Тестування роботів пошуку та клацання

Протягом наступних декількох місяців планується ретельно перевірити обидва ці інструменти, щоб перевірити, чи є абсолютно симуляцією CTR.

http://blog.rankwyz.com/rw-daily-35-linkvault-wyztraffic-ctr-automation/

Навколо шукати доступ до воротаря на сайт

http://www.trafficbotpro.com/

https://serpclix.com/

Террі Кайл Трафік Hack

http://bestmacros.com/gtraffic-bot/

https://alientraffic.com/

https://rankboostup.com/

https://hitleap.com/

Ці три вище були проголосовані як найкращі інструменти руйнування seo-трафіку і тому будуть перевіряти їх протягом наступних кількох місяців. Я раніше перевіряв це багато разів і бачив хороші результати, щоб потім побачити рейтинг краще, ніж коли-небудь після того, як я зупинив трюки маніпулювання трафіком.

Тому мені потрібно вивчити це в глибині протягом багатьох місяців, щоб не просто відслідковувати короткострокові стрибки, а також дивитися на це довгостроковий термін. Якщо це працює тоді план би мусить вдарити весь мій tier та tier два зв'язки з цим перевезенням seo hack також класифікувати ці краще aswell.

Чи працює маніпуляція CTR?

Це питання на мільйон доларів на натхненниках, які розбивають думки, тому що від тестування багато хто отримує результати, а багато хто цього не робить.

Існує великий аргумент, щоб сказати, що саме параметри, які використовуються для веб-сайтів, повинні виглядати природно.

Моя особиста думка полягає в тому, що вона працює 100% при правильній установці, але це величезний ризик, оскільки налаштування мають бути на місці.

Якщо ви прочитати цю статтю він пояснює, чи сторінка стоїть на позиції 3, але отримує вищий, ніж очікувалося, рейтинг CTR, Google може вирішити підвищити рейтинг цієї сторінки вище, оскільки тонни людей, очевидно, зацікавлені в цьому результаті. Тому мета гри полягає в наступному:

Отримайте ваші сторінки, щоб отримати більше, ніж очікувалося, CTR у видачах до очікуваного середнього. Створіть цей обсяг CTR в міру підняття рейтингу, але будьте обережні, ви не надсилаєте занадто маніпуляції трафіком, тому що Google може виявити трафік ботів, якщо перевищити

Висновок

З тестування я знаю 100%, що CTR є фактором ранжирування і допомагає вашому веб-сайту. Проте, чи достатньо цих ботів і інструментів, щоб маніпулювати поведінкою людини, мені потрібно з'ясувати.

У мене є мої застереження, тому що googles найбільше занепокоєння буде пошук і натиснути маніпуляції для своїх adwords. Таким чином, вони, ймовірно, поклали більшість ресурсів у боротьбу з цим, але давайте побачимо протягом наступних кількох місяців, коли ці результати приймають нас.

Що таке CTR в маркетингу?
Чи є CTR майбутнім SEO?
Чи впливає CTR SERP на рейтинг?
Що таке CTR в маркетингу?
Чи є CTR майбутнім SEO?
Чи впливає CTR SERP на рейтинг?
Чи є у вас якісний вміст, що дозволяє відвідувачам залишатися та займатися?
Чи є ваш сайт безпечним, швидким і мобільним?
Від рейтингу до клацання на вашому сайті та витрачання часу на своєму сайті, чи повертаєте ви хороші результати роботи користувачам пошуковим системам?
Чи працює маніпуляція CTR?