Навигация по сайту

Популярные статьи

Компанія SEO, яку Ви наймаєте, має відповісти на ці запитання (2017)

  1. Як ваш персонал допоможе мій сайт заробляти посилання?
  2. Хто відповідає за вашу стратегію SEO?
  3. Які ваші показники для успіху?
  4. Як я буду в курсі змін сайту?
  5. Як буде проводитися ваше дослідження ключових слів?
  6. Чи готові ви вносити корективи в часі?
  7. Як ви залишаєтеся в курсі тенденцій?
  8. Як Ваша SEO компанія Білл мені?
  9. Яким фактором інтерфейсу користувача є те, що ви пропонуєте?
  10. Висновок

Наймання SEO компанії, щоб допомогти рекламувати свій веб-сайт не повинні вимагати ступеня в галузі ракетної науки.

Вибір неправильного агентства може призвести до катастрофи, тому важливо поставити кілька критичних питань, перш ніж ви вирішите передати будь-які гроші постачальнику SEO.

Наймання SEO компанії, щоб допомогти   рекламувати свій веб-сайт   не повинні вимагати ступеня в галузі ракетної науки Як ваш персонал допоможе мій сайт заробляти посилання?

Запитайте агентство, як вони планують придбати нові зворотні посилання на ваш сайт. Якщо вони не зможуть відповісти на ваше запитання швидко і дуже докладно, то ввічливо закінчіть зустріч з ними.

Серйозно.

Заробляння нових посилань на ваш сайт має вирішальне значення для успіху ваших зусиль SEO, будь-яке агентство, яке звучить найменш розмитим щодо своєї тактики, або не знає, як заробити посилання, або планує діяльність у чорній капелюсі. Обидві з яких - це ваш кий, щоб перейти до наступного SEO агентство у списку.

Якщо вони можуть деталізувати їх стратегії зв'язування перевірте їх Кращі практики побудови посилань поєднуючи ніхто інший LinkMoses себе. Якщо ні, то продовжуйте пошук, поки не знайдете агентство, яке відповідатиме цим стандартам.

Хто відповідає за вашу стратегію SEO?

Деякі фірми SEO будуть приймати рішення, які переносять ваш бізнес ближче до техніки чорної капелюхи, тоді як інші будуть дотримуватися найкращих практик, висунутих Google.

Немає жодного значущого способу оцінити ризики, якщо ви не в повній мірі оціните переважаючу філософію, якою слідує команда з побудови зв'язків.

Важливо також, щоб долар зупинився з однією особою. Ця людина краще повинна бути відмінним комунікатором і ще краще вирішувати проблеми.

Якщо ви не можете говорити з цією особою безпосередньо, візьміть свій бізнес в інше місце.

Які ваші показники для успіху?

Успіх неможливо досягти без попереднього узгодження параметрів, які визначатимуть успіх зусиль агентства.

Необхідно встановити кількісно визначені цілі. Якщо ви хочете збільшити активних щоденних користувачів, важливо, щоб звіти SEO Team відстежували метрику, а не щось інше.

Ось показники Відстежую. Якщо продавець не може з цим звисати, то відправте його або її назад до їх сумної маленької кабінки.

Як я буду в курсі змін сайту?

Люди, що працюють на SEO для вашого сайту швидше за все, потрібно внести зміни як до змісту, так і до основної структури сайту. Важливо, щоб зміни були повністю задокументовані та належним чином уповноважені.

Всі зацікавлені сторони також повинні бути в курсі. Якщо у вас є окрема компанія, що займається веб-кодуванням, адмініструванням баз даних і хостингом, вони, ймовірно, захочуть знати, коли і де професіонали будуть копіювати в своїх системах. Можливо, їм також доведеться авторизувати адміністраторський доступ до серверів.

Як буде проводитися ваше дослідження ключових слів?

Знання того, чим користуються ваші користувачі, є критично важливим для розробки вашої маркетингової стратегії. Компанії пошукової оптимізації для малого бізнесу мають широкий спектр смаків щодо інструментів, які вони вважають за краще використовувати для дослідження ключових фраз.

Також потрібно знати, як агентство планує доносити вам рекомендації щодо ключових слів. Одна організація може запропонувати доступ до таких звітів на панелі інструментів, а інша може подавати лише окремі рекомендації у звітах, надісланих вам. Незалежно від того, який підхід застосовується, ви бажаєте мати існуючий запис усіх рекомендацій щодо ключових слів.

Чи готові ви вносити корективи в часі?

Світ SEO є одним з постійних потоків. Постачальники пошукових систем намагаються залишатися попереду недобросовісних тактик, а всі інші намагаються наздогнати.

Важливо знати, що фірма, відповідальна за вашу кампанію SEO, буде готова вносити зміни, іноді на ходу.

Ви також хочете мати угоду про те, як агентство буде виставляти вам виплати за ці коригування і який спосіб авторизації буде необхідний для їх реалізації.

Як ви залишаєтеся в курсі тенденцій?

На мінімумі, компанія SEO, яку ви наймаєте, повинна заохочувати своїх співробітників до читання Блог Google Webmaster Central регулярно. Блог GWC - це те, де сам Google інформує індустрію SEO про найкращі практики та зміни.

Як Ваша SEO компанія Білл мені?

Кожен у світі SEO любить заряджати по-різному. Деякі, особливо фрілансери, такі як погодинне виставлення рахунків, інші - за щомісячні або навіть за щорічні рахунки.

Яким фактором інтерфейсу користувача є те, що ви пропонуєте?

Здатна фірма SEO довго розглядатиме ваш інтерфейс користувача. Час, який користувачі витрачають на ваші веб-сторінки, стає важливим фактором ранжирування. Професіонали SEO, яких ви наймаєте, повинні продемонструвати готовність вирішувати ці питання на початку процесу.

Висновок

Знаходження правильної компанії SEO для вашої роботи означає видалення поганих. Задаючи правильні питання, ви можете наблизитися до формування партнерства, яке триватиме протягом багатьох років.

Як ваш персонал допоможе мій сайт заробляти посилання?
Хто відповідає за вашу стратегію SEO?
Які ваші показники для успіху?
Як я буду в курсі змін сайту?
Як буде проводитися ваше дослідження ключових слів?
Чи готові ви вносити корективи в часі?
Як ви залишаєтеся в курсі тенденцій?
Як Ваша SEO компанія Білл мені?
Яким фактором інтерфейсу користувача є те, що ви пропонуєте?
Як ваш персонал допоможе мій сайт заробляти посилання?