Навигация по сайту

Популярные статьи

Кращий з Yiruma Live в Сінгапурі 2015

Резервувати зараз   Mode Entertainment з гордістю представляє “Best of Yiruma Live in Singapore 2015”

Резервувати зараз

Mode Entertainment з гордістю представляє “Best of Yiruma Live in Singapore 2015”.

Свіжий з його розпроданих концертів через Азію та Європу, популярний південний корейський композитор-піаніст Yiruma виступить у єдиному концерті ніч у Зірці Театр, Зірка Виконавчих Мистецтв Центр, 6 листопада 2015 (П'ятниця), 8pm.

Завдяки численним студійним альбомам за його знамениту кар'єру, тема “Best of Yiruma” для цього концерту обіцяє доставити всі найбільші хіти з Yiruma та багато іншого.

Після того як грати в 5,000 сильних натовпу, які дали йому заслужену овацію в минулому році, Yiruma повертається, щоб захопити шанувальників, які чекали його повернення, а також розчаровані вболівальники, які не зуміли отримати квитки на попередні продані. концерт.

Yiruma розраховує порадувати глядачів своєю чарівною особистістю та захоплюючою взаємодією. У минулому році збуджений фанат був випадково вибраний з аудиторії для рідкісного шансу зіграти і скласти з ним на сцені.

Каже Йірума про своє повернення до Театру «Зірка»: «До сьогоднішнього дня це все ще дивує, що мій концерт був розпроданий попереднім часом, коли я був у Сінгапурі. Я дуже радий, що маю можливість знову пограти в Сингапур для вболівальників - і хочу, щоб я міг грати краще, ніж минулого разу. Сподіваюся побачити всіх, хто любить фортепіанну музику, і мою музику ».

З великою базою фанів, яка включає в себе любителів фортепіанної музики, студентів фортепіано, класичних ентузіастів і корейських шанувальників музики - Yiruma є, мабуть, найпопулярнішим сучасним композитором-піаністом нашого часу. Його музика торкнулася слухачів у всьому світі, і вона універсально описувалася як «заспокійлива», «заспокійлива», «спокійна» і «красива».

Перетинаючи жанри класичної, поп-музики, New Age, Soundtrack і Jazz, музика Yiruma перенесе вас у зворушливу подорож емоційних спогадів.

Очікуйте чути його мелодії під назвою «жити» - у тому числі його масово популярні твори «Річки тече у вас», «Поцілунок дощ», «Може бути» та «Любіть мене», які разом зібрали понад півмільярда переглядів онлайн.

Підготуйтеся до захоплення його пам'ятними темами з класичних корейських драм, таких як «Зимова соната», «Секретний сад», «Весняний вальс» та багато іншого.

Крім того, з нетерпінням чекаємо нових треків з його довгоочікуваного, ще не розкритого, майбутнього альбому на цьому концерті!

Каже Йірума про свої нові пісні:
«Я працюю над новим альбомом - дуже цікавим проектом. Я працюю з відомим фотографом в Кореї, який також є моїм другом. Він бере красиві фотографії лісів острова Чеджу. Деякі ідеї для моїх нових пісень будуть натхнені цими моментами. І я буду грати кілька з них для вас під час цього концерту. Сподіваюся, вам сподобається ».

Yiruma також була в центрі уваги через гучні співпраці з численними провідними корейськими іменами, такими як нагородами дива Baek Z Young, Генрі Лау з Super Junior, SHINee, Ailee і Hyolyn з SISTAR.

У конкретному епізоді добре сприйнятої корейської естрадної програми «Roommate», коли Chanyeol з EXO і актора Seo Kang Joon попросили показати свої фортепіанні навички, обидва артисти випадково вибрали різні мелодії з Yiruma. Seo Kang Joon також поділився тим, що він зіграв цей самий твір на одній з сцен з його драми "Cunning Single Lady". Taemin, член популярної групи хлопчиків SHINee, також вирішив відтворити відомий твір Yiruma «Річка тече у Вас» під час його сольного виступу на одному з концертів SHINee.

Тільки на одну ніч, улюблений корейський композитор-піаніст має намір збудити шанувальників своїми вишуканими композиціями та складними фортепіанними навичками.

Будьте готові до захоплюючого вечора красивої, заспокійливої, затишної музики та унікального досвіду взаємодії з Yiruma.