Навигация по сайту

Популярные статьи

Lista e kontrollit SEO. Hap pas hapi optimization website.

Shërbimi www.seochecklist.ru u krijua për optimizuesit, pronarët e faqes dhe është një listë e detyrave që duhet të kryhen për të optimizuar me sukses një faqe. Në sajë të këtij shërbimi nuk e humbisni diçka të rëndësishme.

Veçanërisht shërbimi do të jetë i dobishëm për optimizues rishtar, sepse ai do të ndihmojë në përmirësimin e faqes hap pas hapi. Për fillestar SEO optimizues listën e kontrollit mund të jetë një material i mirë mësimi.

Lista e kontrollit të SEO-it përbëhet nga gjashtë kategori: "analiza fjalësh", "struktura e internetit", "auditimi teknik", "përmbajtja", "lidhje", "aktiviteti shoqëror". Çdo kategori përmban artikuj (ju mund të shtoni pikat tuaja). Kur ju rri pezull kursorin mbi emrin e artikullit, shfaqet një aluzion.

Një shembull i artikujve të parë nga kategoria e analizës së fjalëve:

Një shembull i artikujve të parë nga kategoria e analizës së fjalëve:

Siç mund ta shihni, lista e kontrollit të SEO-it i kujton disa organizatorëve që të zgjedhin sitin. Duke shënuar sendet e përfunduara, nuk do të harrosh asgjë, dhe gjithmonë do të keni një plan të qartë për veprimet e ardhshme.

Nëse është më i përshtatshëm për ju të punoni me versionin e letrës së listës së kontrollit, ose ju duhet ta demonstroni atë tek klientët, mund të shkarkoni dhe të printoni një version PDF nga faqja.

Shërbimi u krijua nga i njohur Sergej Koksharov (devaka.ru) dhe është absolutisht falas.

Nëse jeni duke kërkuar për programe filiale për të ardhurat, unë ju këshilloj t'i kushtoni vëmendje faqes - programet më të mira shoqëruese . Site përmban programe të ndryshme shoqëruese (pagesa sms, pay per click, per view, etj).