Навигация по сайту

Популярные статьи

МОЗ переосмислення бару затьмарює ЧС-2014

  1. 1. Дизайн
  2. 2.Профілі для місць і пошукових систем
  3. 4. Дані щодо складності ключових слів

Повідомлення блогу цього тижня має на меті визначити, як ви можете використовувати всі можливості нового Панель інструментів MOZ для поліпшення вашого повсякденного SEO процесів.

Я безсоромно використовував скріншоти, пов'язані з Чемпіонатом світу, щоб продемонструвати нові можливості барів МОЗ, а також попередження неминучого сплеску пошукових запитів, пов'язаних з Чемпіонатом світу.

Я безсоромно використовував скріншоти, пов'язані з Чемпіонатом світу, щоб продемонструвати нові можливості барів МОЗ, а також попередження неминучого сплеску пошукових запитів, пов'язаних з Чемпіонатом світу

Google Trends - шаблони пошуку світового кубка

Протягом останніх 8 років SEO були в любові-ненависть відносини з MOZ бар - буде він завантажувати, не буде він завантажується і він буде завантажуватися швидше, якщо я Увійти? Ах я просто запустити його через відкритий провідник сайту замість.

Коли він завантажував його, він надав нам досить корисні функції, зокрема, підхід SEO до роз'яснення через дослідження конкурентів, аналіз зв'язків і аналіз SERP.


1. Дизайн

Перепроектування є набагато більш відмінним і відповідно до МОЗ було «оптимізовано навколо завдань та випадків використання, які він розробляє». Найбільш очевидною різницею є швидкість, в той час як моя єдина критика - це зручність використання веб-сайтів, які мають навігацію у верхній частині сторінки - бар MOZ часто охоплює це, роблячи сайт важким для навігації.

2.Профілі для місць і пошукових систем

Перше і найпомітніше доповнення - це можливість перемикатися між пошуковими системами та географічними місцями - для тих, хто працює над багатонаціональними клієнтами на основі визначення місця розташування, це означає, що ви можете легко змінити розташування без зміни пошукового запиту.

3. Експортувати результати SERP до CSV

Сидіння поруч із логотипом MOZ - це нова функція експорту - це дозволяє швидко переглядати URL-адреси, назви сторінок, мета-описи та метрики посилань. Для даних SERP en mass все одно вибирають Кричала жаба або функцій в AWR, але для швидких даних це вітальна функція.

4. Дані щодо складності ключових слів

Це говорить нам про конкуренцію навколо певного терміну ключового слова, це добре для досліджень верхніх напрямків, але я продовжую використовувати Google планування ключових слів .

5. PA & DA метрики втягнуті в SERPs

Ця функція є, мабуть, найбільш корисним доповненням, оскільки вона дає вам верхню шкалу ліній сайтів "авторитет" без необхідності відвідування сайту, натисніть на значок MOZ, дочекайтеся завантаження, оновіть сторінку, натисніть значок MOZ ( знову).

Я знайшов це особливо корисним для розширення, де вдосконалені поліпшення кореневого & піддомену означають, що ви можете витрачати менше часу на пошук сайтів, аналізуючи профілі посилань і, зрештою, більше часу.

Порада : натиснувши на кореневу і субдоменну статистику, перейдіть безпосередньо до Open Site Explorer, щоб видалити їх букмарклети на панелі інструментів.

6. Нова сторінка Insights> Попередній перегляд семантичної розмітки

Ви розміщуєте свій веб-сайт відповідним Схема , авторство , Карти Twitter або Відкрити графік ?

Ви розміщуєте свій веб-сайт відповідним   Схема   ,   авторство   ,   Карти Twitter   або   Відкрити графік

Семантична розмітка на сайті Guardian

Можливо, ви проводите аудит на сайті клієнта або оцінюєте сайт конкурента - новий бар MOZ дозволяє швидко перевіряти, чи має сайт семантичну розмітку. Я використав цей скріншот Guardian для демонстрації цього, а також позитивного настрою в таборі Англії.

7. Виділіть, слідуйте, не слід, зовнішні та внутрішні посилання

Освітлюйте веб-переглядач, як райський птах і властивості місцевого посилання (внутрішній і зовнішній), не вдаючись до переривання вихідного коду

Властивості посилання, виділені на наведеному вище прикладі

Коли я використовую це? Якщо ви думаєте про те, щоб зв'язатися з сайтом, який має декілька зовнішніх посилань, і тих, які не виконуються - то, можливо, це не правильний сайт, коли ваш клієнт очікує зовнішніх «наступних» посилань.