Навигация по сайту

Популярные статьи

Можгінец Рамазан Міндубаев бере участь в конкурсі «Кращий SEO-спеціаліст 2018»

Проголосувати за земляка можна за посиланням в кінці статті

Йому було 19 років, коли він влаштувався працювати сантехніком. Після цього спробував себе помічником зварювальника і плиточника.

Спочатку мій дохід становив 7 тис. Руб., Але час ішов, я намагався - і в один прекрасний момент мене підвищили, я став заробляти 12 тис. Руб. Слід зауважити, що родом я з міста Можга, і 12 тис. Руб. - саме та сума, яка була і є середнім доходом жителя моєї батьківщини.

Я дуже довго шукав себе, три рази кидав університет, розуміючи, що не стану працювати за фахом. Мені ніщо не подобалося, але в останній раз я все ж вирішив довчитися, щоб покласти заповітний диплом на поличку. А по факту - до сих пір не забрав його з університету. За час «студентства» я змінив 14 спеціальностей - мій шлях до саморозуміння був довгий і тернистий, - пише Рамазан.

За час «студентства» я змінив 14 спеціальностей - мій шлях до саморозуміння був довгий і тернистий, - пише Рамазан

фото: Рамазан Міндубаев В Контакте

Сьогодні йому 27 - і він - Керівник керує командою з 35 фахівців в інтернет-агентстві TRINET, яке входить в ТОП 1-3 в Пітері і в ТОП 10-15 в Росії;

манімейкер

створив ряд власних сайтів, дохід з яких дозволяє не працювати і жити добре;

Автор книги

присвяченій SEO;

викладач

створив школу SEO RichMarketing в Санкт-Петербурзі, 100 учнів, живі кейси;

Ведучий SEO клубу

керує клубом SEO і проводить щомісячні зустрічі в Пітері для підприємців, маркетологів і SEO фахівців;

керівник команди

керує власною командою по лідогенераціі, PBN і дорвея;

консультант

консультую SEO-студії і підприємців;

Автор сервісів

розробив два сервісу для SEO фахівців - isemantic і 4ecker;

спікер конференцій

виступає на таких конференціях, як: СПІК, «День інтернет-реклами», BDD, РІФ, РІФ + КІБ, SEO Conference.

І це все він - Рамазан Міндубаев, уродженець можга, випускник школи № 1.

Сьогодні він живе в Пітері, займається улюбленою справою, іноді відвідує рідну можга.

Про те, що у Рамазана вийшла книга «Світла сторона просування сайтів», багато користувачів могли дізнатися з соцмережі. Але не кожен звернув увагу, оскільки книга, здавалося б, адресована конкретній категорії фахівців, що займаються SEO-технологій. Ну а насправді - ця книга для кожного, хто прагне досягти успіху.

Ну а насправді - ця книга для кожного, хто прагне досягти успіху

фото: Рамазан Міндубаев В Контакте

Ну, здрастуй, Пітер!

Влаштувався помічником SEO-фахівця з зарплатою в 20 тис. Руб. Кімната в комуналці, де я жив - пітерська класика: сім кімнат, стіни з проваленим штукатуркою (остання в якості приправи використовується при готуванні дешевих макаронів), душ на кухні відокремлений фанерною перегородкою, сусід-алкоголік і наркоман навпаки, - обходилася мені в 12 тис . руб., 2 тис. руб. йшло на проїзд, 7 тис. - на їжу, 3 тис. - на особисті витрати. 12 000 + 7000 + 2000 + 3000 = 24 000 руб. Як ви могли підрахувати, я був «в мінусі» рівно на 4 тис. Руб. І дуже хотів розвиватися в SEO. А ще - їсти і жити.

Стандартна картина для більшості з нас. Хтось смиренно приймає існуючий стан, хтось намагається виправити, хапається за будь-яку підробіток, але все одно залишається на тому ж рівні. Як «вилізти з барлогу» теж є відповідь в книзі Рамазана Міндубаева.

Робочий режим у мене був несолодкий. Я виконував величезну кількість завдань, а у вільний від основної зайнятості час ... працював. C 10 до 19 працював в компанії, після роботи дозволяв собі годину відпочинку, з 20 до 23 вечора займався фрілансом, а з 23 до 02 - навчався, вивчаючи блоги, відеокурси і сайти. Звичайно, мені було непросто. Але я набивав шишки і набував безцінний досвід.

Рукопис книги Рамазана Міндубаева «Світла сторона просування сайтів» побачила світ у цьому році.

Рукопис книги Рамазана Міндубаева «Світла сторона просування сайтів» побачила світ у цьому році

фото: Рамазан Міндубаев В Контакте

Рамазан вважає, що книга адресована:

- Власникам бізнесу. Ви отримаєте покроковий алгоритм, який допоможе отримувати заявки в ваш бізнес.

- Початківцям підприємцям. Більше не буде невизначеностей і страхів: де взяти гроші, щоб орендувати офіс і найняти працівників, як запустити рекламу, яка не факт, що окупиться. Вам знадобиться лише трохи часу і працьовитість.

- Технічним фахівцям. Ви отримаєте міцний фундамент знань, відштовхнувшись від якого, зможете отримати нову спеціальність або розширити спектр послуг, що надаються. Книга допоможе вам розглянути звична справа з альтернативної точки зору.

- Маркетологам. Ви навчитеся комплексному підходу і зрозумієте, як зерно у вигляді сайту, може вирости в міцне дерево у вашій сфері діяльності.

А я б ще додала, книга для тих, хто вважає, що неможливо осягнути неосяжне, думає, що вище голови не стрибнути і все життя слід сумнівному постулату: кожен цвіркун знай свій припічок. Прочитайте, переглянете свої погляди, повірте в себе і ...

Не бійтеся, шукайте себе, не зупиняйтеся! Методом проб і помилок ви в будь-якому випадку знайдете свою справу - і з того моменту не будете працювати жодного дня, а будете займатися хобі.

фото: Рамазан Міндубаев В Контакте

Що до цього можна додати! ..

Хіба що кілька напрацювань, які Рамазан Міндубаев випробував на собі і передає їх нам. Він називає ці правила «Життєві татуювання». Ось вони:

Виходь з барлогу, - як тільки відчув себе дуже комфортно, значить, ти перестав рости і застопорився. Це не добре і не погано, головне робити свій вибір усвідомлено.

Знайди те, що запалює, - якщо знайти справу, де очі горітимуть, то ви зможете «працювати» 24 години на добу і будете кайфувати від цього.

Шукай можливість, - будь проактивним, нікому нічого не дістається просто так, роби самостійно перший крок.

Знати - не означає вміти, - практика вирішує все, але теорія дозволяє формувати нові гіпотези і розширювати свідомість.

Експериментуй, - круті результати завжди досягаються через експерименти, згадайте Едісона з розробкою електричної лампочки.

Удосконалюйся кожен день і передавай знання, - вкладайте в своє навчання. Мій батько говорив мені - «В школі вчать вчитися, в інституті шукати знання».

Чарівний ключик, - чарівних кнопок немає, потрібно херачіт кожен день, наполегливо, довго, але з головою.

Найкращий, - немає межі досконалості, виберіть для себе напрямок і розвивайтеся в ньому кожен день, крок за кроком нарощуйте свої компетенції і навички. Швидко, це повільно, але постійно.

Ольга КАМАШЕВА

  • Можгінец Міндубаев Рамазан https://vk.com/akepseus пройшов у 2-й етап рейтингу інтернет-агентства Serpstat (РФ і СНД) на звання «Кращий SEO-спеціаліст 2018» з роботою http://richmarketing.ru/my-story#rec68779580 . Всього до голосування допущено 50 учасників. Ви можете віддати свій голос за Рамазана в 2 кліка перейшовши за посиланням і натиснувши кнопку в правій верхній частині над карткою Рамазана (див картинку).