Навигация по сайту

Популярные статьи

Найкращі інструменти оптимізації магазину App Store (2018)

  1. Оптимізація копіювання App Marketing
  2. Типи інструментів ASO
  3. Трекери ключових слів
  4. Оптимізація агентств для App Store
  5. Наш список інструментів ASO

Оптимізація магазину додатків (ASO) - це процес оптимізації копії маркетингової програми для мобільних пристроїв (ключові слова, назви, піктограми, скріншоти, опис тощо), щоб підвищити рейтинг на магазинах додатків і часто описується як SEO магазину
Оптимізація магазину додатків (ASO) - це процес оптимізації копії маркетингової програми для мобільних пристроїв (ключові слова, назви, піктограми, скріншоти, опис тощо), щоб підвищити рейтинг на магазинах додатків і часто описується як SEO магазину. Якщо ви розробник, які намагаються зробити свій додаток виділеним у переповненому магазині додатків, праворуч оптимізація магазину додатків інструменти можуть відігравати вирішальну роль у вашому маркетингу додатків і сприятимуть підвищенню видимості вашої програми для збільшення завантажень.

Цей посібник розглядає різні аспекти оптимізації App Store перед тим, як перерахувати найкращі інструменти, щоб отримати мобільний додаток у верхній частині магазину, будь то Google Play для Android або iTunes для iOS від Apple.

ASO має багато його частин, від оптимізації ключових слів до скріншотів і аналізу відгуків. Компанії, перелічені в цьому посібнику, пропонують широкий спектр послуг з оптимізації магазину додатків, від аналітики до додатків, служб розвідки та консультацій.

Що таке оптимізація магазинів App Store (ASO) і які існують компанії ASO? Розділи цього посібника розділяють його таким чином:

Перш за все, App Marketing Copy Optimization:

Оптимізація копіювання App Marketing

App Marketing Copy Optimization має справу з скріншотами додатків, відео попереднього перегляду, значком програми - в основному все, що не є текстом. Багато користувачів завантажуватимуть вашу програму або відвертаються просто за допомогою перегляду цих знімків екрана або відео попереднього перегляду. Крім того, якщо вони розпізнають ваш бренд або додаток з логотипу, вони частіше завантажуватимуть його.

Оптимізація активів також пов'язана з технічною стороною - знімок екрана повинен вміститися в сховищі програм, його потрібно правильно обрізати і показати правильні функції. Будь-яка стара фотографія або екранна стрічка не зробить.

Оптимізація ключових слів

Оптимізація ключових слів включає в себе весь текст на сторінці вашої програми, від назви до опису. Ключові слова, які присутні, звичайно, важливі, але так само гарне написання - ви повинні переконати користувачів завантажувати додаток з дуже невеликим числом слів, тому кожен з них має значення. Оптимізація ключових слів у магазині App Store не є такою легкою, як скидання всіх ключових слів; алгоритми ранжирування стають більш розумними, і користувачі оцінюють додаток негативно, коли вони бачать таку поведінку.

Гарне письмо та вибір правильних ключових слів має вирішальне значення для отримання хорошого рангу в магазині додатків. Як щодо включення найважливіших ключових слів у назву? За деякими дослідженнями, він може збільшити рейтинг магазину додатків на цілих 10% , так що якщо ви можете зробити це без звучання надумали, то вам слід.

Ще одне слід пам'ятати про те, що локалізація є ключовою - хороший переклад вашого опису, який є чутливим до культурних норм і вміє говорити на цільовій мові, - це різниця між успішною програмою та відсутністю на цілій країні (або мовою ) ринок.

Типи інструментів ASO

Платформи даних App Store

Дані - це те, що робить галузь мобільних додатків галочкою, маючи надійні, сучасні аналітичні відомості, що дозволяє маркетологам додатків оцінювати програми та з'єднувати їх з користувачами. Існує ряд компаній, які постачають розробники додатків, а також студії інді-розробників з такими даними про додатки, найбільшими з них є App Annie , Датчик вежі , Apptopia і Приорідата . Вони здатні осмислити масу даних, які виходять з iTunes і Google Play. З звітів про нові нові програми та про те, як вони дійшли до вершини, щоб відстежувати відгуки користувачів за версією програми (щоб побачити, як зміни впливають на відгуки), запропоновані інструменти надзвичайно корисні. Деякі з платформ також мають вільний рівень до свого цінового плану, щоб ви могли спробувати, перш ніж купувати.

Графік даних App Annie для кращих країн за кількістю завантажених програм 2017-2022

Графік даних App Annie для кращих країн за кількістю завантажених програм 2017-2022

Трекери ключових слів

Ця функція інструментів ASO полягає в тому, щоб відстежувати та зафіксувати дані про ефективність ключових слів, надавати розробникам додатків аналітику ключових слів і пропонувати способи оптимізації елементів копіювання маркетингових програм, таких як назва, набір ключових слів, опис і надавати API для реалізації цих змін у програмах App Store або Google Play. Також вони надають дані про рейтинги ключових слів, використовуючи власні побудовані алгоритми, у тому числі на основі AI. Прикладами таких трекерів ключових слів є такі компанії Радар програми , Оновлення програми які відстежують ряд ключових слів для програм, коли вони використовуються на сторінках магазину додатків і як ці програми виконують. Ще однією особливістю, яку такі трекери ключових слів надають розробникам програм, є локалізація магазину додатків для покращення рейтингу мобільних додатків у кількох магазинах додатків і, отже, збільшення кількості завантажень програм у декількох країнах.

Знімок екрана програми оптимізації заголовка програми App Radar

Знімок екрана програми оптимізації заголовка програми App Radar

Оптимізація агентств для App Store

Хоча вищезазначені платформи надають вам дані, такі компанії Проект ASO , PickASO , Червоний ящик для мобільних пристроїв і ASO Co. самостійно здійснюватиме відстеження та оптимізацію статистики, після чого надає звіти про продуктивність ваших програм. Інші, які дотримуються цього більш практичного підходу, є Incipia , Mobtimizers і Phiture які також виконують повний спектр маркетингових програм. Щоб отримати повну картину того, які агенції працюють у цьому просторі, перевірте це Керівництво агентств по оптимізації App Store .

Червоний ящик Скріншот панелі мобільного

Червоний ящик Скріншот панелі мобільного

Іншим важливим інструментом у вашому арсеналі є тестування A / B, яке працює як для ключових слів, так і для інших активів, чий вплив може бути складнішим. Магазини програм зараз надають дані про те, як користувачі поводяться, коли вони бачать сторінку вашої програми, але існує дуже багато змінних, які вимагають тестування A / B, щоб перевірити, які зміни працюють, а які - ні.

З цією метою Gummicube пропонує "живі фокус-групи" для тестування A / B сторінки магазину. StoreMaven і SplitMetrics запропонувати варіації тестів A / B, наприклад, тестування спеціально для піктограм або скріншотів, а SplitMetrics також має консультації ASO, включені в деякі з її цінових рівнів. Однак важливо не перестаратися, особливо з назвою програми, оскільки зміна, яка занадто часто може бути шкідливою для вашого рейтингу.

Якщо ви хочете здійснювати оптимізацію ключових слів, A / B перевірятиме свою творчість або відстежувати ринок, щоб забезпечити вам конкурентну перевагу, ми склали список найпопулярніших інструментів оптимізації магазину, щоб знайти ваше додаток.

Наш список інструментів ASO

Наш список деяких з кращих інструментів ASO, які можна знайти, не класифікується. Він демонструє різноманітні інструменти для ряду різних функцій з метою охопити всі аспекти оптимізації магазину, але не називати жодного інструменту чи компанії «кращим» - всі вони пропонують щось інше і вирішальне.

Примітка. Компанії зі списку, наведеного нижче, не належать до пріоритетів .

Gummicube   Компанія побудувала свій власний DATACUBE App Store розробку програмного забезпечення, щоб зрозуміти, що користувачі шукають в App Store і Google Play для досягнення кращих результатів
Gummicube Компанія побудувала свій власний DATACUBE App Store розробку програмного забезпечення, щоб зрозуміти, що користувачі шукають в App Store і Google Play для досягнення кращих результатів. Gummicube надає на сторінці (зміст) оптимізацію, тестування фокус-груп, аналітичне програмне забезпечення, огляди додатків та аналіз рейтингів для збільшення органічних завантажень.

  • Основні можливості: Служба фокус-груп програми, оптимізація на сторінці (контент), рейтинги та відгуки, логотип програми та скріншоти.
  • Лозунг: Отримайте найкращу послугу оптимізації магазину додатків від наших експертів.
  • Магазини програм: Apple App Store і Google Play.
  • Ціна: місячна плата.

Райан Келлі (Gummicube) переговори з ASO на саміті App Promotion Summit Berlin 2014.

App Annie є аналітикою додатків і платформою даних на ринку додатків для розробників і маркетологів. Штаб-квартира в Сан-Франциско, App Annie має офіси по всьому світу і надає засоби бізнес-аналітики, щоб допомогти видавцям додатків і розробників при прийнятті рішень. Інструмент App Store оптимізації App Annie дає можливість розробникам і маркетологам використовувати повний набір інструментів для вимірювання, тестування та оптимізації ключових слів для збільшення відкритості їхніх програм і збільшення завантажень.

  • Основні можливості: ключові слова та відстеження конкурентів, розширені фільтри пошуку, аналіз рейтингу ключових слів.
  • Підказки: інструменти оптимізації ASO та магазину додатків.
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play.
  • Ціна: Store Stats і ASO tools є безкоштовними.

Відео з програмою App Annie Intelligence для даних про ринок у магазинах програм.

Радар програми   є інструментом високого класу ASO для маркетологів і розробників
Радар програми є інструментом високого класу ASO для маркетологів і розробників. Це допомагає рекламодавцям і розробникам мобільних додатків і ігор збільшувати їхній доступ до магазинів програм. Це рішення високого класу SAAS з функціями, призначеними для поліпшення рейтингу пошуку як можна швидше і легше. Він виділяється з інших інструментів ASO, оскільки дозволяє маркетологам отримувати реальні дані та отримувати найточніші рейтинги ключових слів у магазині, оптимізувати метадані для iTunes Connect та Google Play прямо на його інформаційній панелі, отримувати пропозиції ключових слів на основі AI та поради щодо оптимізації. і більше.

  • Основні можливості: Аналізувати та редагувати інформацію та зберігати додатки в одному місці, освітній ресурс АСО Академії
  • Закладка: Оптимізація магазину додатків полегшена
  • Магазини програм: Google Play і iTunes App Store.
  • Ціна: Ранний план старту - $ 59 / місяць, Зростаючий бізнес - $ 249 / місяць, агентство видавця / ASO - $ 599 / місяць

App радар за 30 секунд

Лабораторна печера є Оптимізація магазину додатків та рішення для посередництва для мобільних додатків та ігор від Fibonad Group, найбільшої іспанської цифрової рекламної групи, що пропонує послуги брендингу, продуктивності та видавництва.

  • Основні можливості: досягнуто більше 200 мільйонів органічних завантажень
  • Підпис: інновації. Тяжка робота. Дані.
  • Магазини програм: Google Play і iTunes App Store.
  • Ціна: доступна за запитом

Знімок екрана веб-сайту Lab Cave
Знімок екрана веб-сайту Lab Cave

Preapps це маркетингова платформа, яка з'єднує користувачів мобільного з додатками, які незабаром з'являться на ринку. Команда PreApps експертів ASO оптимізує ваше додаток для кожного пошукового алгоритму магазину, щоб максимізувати експозицію та ранжування. Вони оброблятимуть оптимізацію назви, опису, ключових слів, значків і скріншотів вашої програми; і надавати вичерпні звіти з дієвими даними. За останні 6 років PreApps допомагає програмам досягати понад 550 000 000 завантажень.

  • Основні можливості: передстартовий маркетинг мобільних додатків, оптимізація магазину додатків, включаючи пропозиції ключових слів.
  • Мітка: Ми допомагаємо людям, як ви, вирощувати їх додаток до мільйонів завантажень і продажів.
  • Магазини програм: Apple App Store, Google Play і Windows Phone.
  • Ціна: доступна за запитом

Вступне відео: Що таке Preapps?

Мелодія є платформою для вимірювання та атрибуції для мобільних маркетологів. Швидке зростання компанії, засноване у 2009 році, означає, що зараз вони мають понад 250 співробітників у офісах по всьому світу. Поряд з аналітикою атрибутів і магазинів додатків і маркетингом у програмі, Tune пропонує інструмент оптимізації магазину додатків для розробників, щоб підвищити органічні результати, оптимізуючи свої активи в магазині програм.

  • Ключові особливості: пропозиції ключових слів і рейтинги треків, встановлення оцінок, відстеження конкурентів, описи тестування A / B, партнер Mobile Measurement на Facebook, зворотні виклики в реальному часі для будь-яких цілей
  • Таглінг: TUNE робить технологію, що забезпечує успішне виконання маркетингових відносин.
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play.
  • Ціна: Контактна інформація для абонентських цін.

Tune's Project Едісон пояснив: A / B-тестування метаданих вашого магазину додатків.

Приклад   пропонує три різні рішення для програм: Analytics, Explorer і Appbase
Приклад пропонує три різні рішення для програм: Analytics, Explorer і Appbase. Перший, націлений на розробників, стосується відстеження продуктивності додатків у магазині додатків, відстеження доходів, показників ринку, відгуків користувачів та багато іншого, з погодинними оновленнями на рівні додатків. Рішення Explorer допомагає маркетологам відстежувати своїх конкурентів, генерувати потенційних клієнтів і аналізувати ринок. Appbase - це каталог інформації про додатки, що поєднує в собі дані для більш ніж 4 000 000 програм з усіх основних магазинів програм, щоб створити повний, відповідний канал.

  • Основні можливості: Каталог Appbase, дані про 9 мільйонів додатків, складні можливості відстеження додатків
  • Лозунг: Analytics & Insights у службі App Store
  • Магазини програм: App Store, Google Play, магазин Amazon, магазин Windows
  • Ціна: Стартерний план - безкоштовний, план вседоступного доступу - $ 9 / місяць, Підприємство - $ 300 / місяць

Знімок екрана веб-сайту Appfigures
Знімок екрана веб-сайту Appfigures

Датчик вежі - це оптимізація магазину додатків та розвідувальна платформа для розробників програм. Заснована в 2013 році, Алекс Малафєєв і Олівер Ех, Sensor Tower надає цінну інформацію про ваших конкурентів через свій ресурс рейтингу і лідерів. Точні дані та функції відстеження інструменту оптимізації App Store допомагають покращити видимість мобільного додатка в App Store / Google Play; а функція перекладу ключових слів переводить ключові слова програми на декілька мов, щоб збільшити їх кількість в інших країнах. Компанія Sensor Tower пропонує плани як для малих підприємств (лише дані на рівні програми), так і для підприємств (Intelligence App, Store Intelligence)

  • Основні функції: рейтинг програми, оптимізація ключових слів, переклад ключових слів, оцінки завантажень і доходів та відстеження конкурентів.
  • Підпис: дані, які керують ростом додатків
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play.
  • Ціна: для малого бізнесу - Про план $ 80 / місяць, Бізнес-план $ 400 / місяць, митне ціноутворення для планів підприємства

SensorTower відео - оптимізація магазину додатків для iOS і Android.

StoreMaven Ключовим моментом продажу є "The Maven", "Штучний інтелект", який оцінює результати вашого тестування AB (і він може протестувати багато різних змінних), щоб дати вам найкращі результати. Компанія стверджує, що допомагає таким великим мобільним брендам, як EA, Zynga, OpenTable, Warner Brothers.

  • Основні можливості: Тестування AI
  • Підпис: теги App Store і Google Play A / B
  • Магазини програм: App Store і Google Play
  • Ціна: n / a, хоча доступна 30-денна безкоштовна пробна версія.

Служби StoreMaven пояснили

Інструмент   є все-в-одному ASO і додаток-маркетинг платформа, яка стилів себе як перший інструмент на основі продуктивності в своєму роді на Google Google Play і Apple App Store
Інструмент є все-в-одному ASO і додаток-маркетинг платформа, яка стилів себе як перший інструмент на основі продуктивності в своєму роді на Google Google Play і Apple App Store. Установки для відстеження (органічні та не), рейтинги ключових слів, рейтинги переходів і багато іншого, всі вони відображаються на інтерфейсі користувача, який відображається на знімку. Вона допомагає маркетологам та розробникам оптимізувати основні ключові показники ефективності Оптимізації App Store для програм і ігор (рейтинги ключових слів, рейтинги Top Charts, рейтинги користувачів, коефіцієнт переходів, встановлення, доходи) і надає контрольні показники конкурентів для прийняття правильних рішень для Стратегія АСО.

  • Основні можливості: Дані беруться з 93 країн, потужні інструменти дослідження ключових слів, повний аудит ASO, дієві ідеї та поради
  • Структура: One-stop ASO та інструмент маркетингу App
  • Магазини програм: Google Play, iTunes App Store
  • Ціна: Безкоштовна 14-денна пробна версія, потім починається від $ 69 / місяць

Інструмент оптимізації App Store (ASO) - TheTool ool

Apptopia є розвідувальною інформацією та службою відстеження конкурентів для збереження кількості показників ефективності програми на всіх основних магазинах програм. Вона також відстежує ефективність оголошень і сегменти всіх даних по країнах, категоріях і магазинах, щоб допомогти у виявленні можливостей і те, що компанія називає "Tier 2 і Tier 3" країнами з високим потенціалом для рентабельності інвестицій. Це "Breakout Predictor" також намагається визначити, які програми будуть вражати 100, перш ніж це зробити.

  • Основні можливості: Модель оплати за трекову програму
  • Підкладка: Прибуток від секретів вашого конкурента
  • Магазини програм: Google Play і iTunes App Store
  • Ціна: $ 49.99 / місяць (п'ять додатків)

Apptopia Mobile App Market Intelligence

Приорідата це розвідувальна інформація для мобільних додатків, інструмент ASO та компанія з дослідження ринку. Він пропонує цілий ряд маркетингових рішень для додатків, таких як - Keyword Intelligence, для оптимізації сторінки магазину програми, App Intelligence, яка відстежує продуктивність програми та її конкурентів на ринку в різних країнах і магазинах програм. А також Market Intelligence для аналізу конкретних категорій програм і країн, API і Custom Research для включення рішень Prioridata до клієнтів CRM або комерційних продуктів і, нарешті, Intelligence для проведення досліджень на ринку додатків.

  • Основні можливості: 3 плани - Basic, Pro, Enterprise, тести, якими він відслідковує, DAU, MAU, ARPDAU, ставки утримання, завантаження, дохід магазину, топ ранги діаграм, ранги ключових слів.
  • Заклад: Виграй свій ринок мобільного зв'язку
  • Магазини програм: Google Play і iTunes App Store.
  • Ціна: починається від $ 250 / місяць

Priori App Market Intelligence: Таблиці лідерів App Store і аналіз ринкових ніш

ASOdesk надає маркетологам програм 3 продукти, специфічні для ASO, такі як Analytics ключових слів, провідник ключових слів і діаграми ключових слів і конкуренти. Також компанія пропонує автоматизацію маркетингу, аналітику додатків та «органічний інтелект», який більш глибоко досліджує пошуковий трафік.

  • Основні можливості: Автоматизація маркетингу для ASO включені.
  • Мітка: поліпшення видимості програм для iOS і Android
  • Магазини програм: Google Play, iTunes App Store.
  • Ціна: починається безкоштовно, перший платний рівень - $ 49 / місяць

Приклад звіту про органічні дослідження ASOdesk


AppCodes - це стартап, заснований у 2010 році, який надає розробникам набір інструментів оптимізації App Store для підвищення видимості їхніх програм. AppCodes пропонує інструмент прогнозування ключових слів, щоб виділити ключові слова конкурентів і інструмент для прогнозування конкретної позиції програми в магазині додатків, для даного ключового слова, тому маркетологи та розробники програм можуть залишатися попереду конкурентів.

  • Основні можливості: відстеження конкурентів, інструмент добору ключових слів, пошук найкращих варіантів, відстеження видимості програми в магазині програм.
  • Tagline: Напевно, найкращий інструмент для оптимізації магазину додатків.
  • Магазини програм: iTunes App Store і Google Play.
  • Ціна: $ 14,95 на місяць.

Практичний додаток SEO магазину AppCodes.

Мобільні дії є провідною службою придбання для розробників мобільних пристроїв. Заснована в 2013 році, зі штаб-квартирою в Сан-Франциско, компанія безкоштовно запустила свої розвідки в App Store і оптимізацію App Store. За допомогою платформи Mobile Action розробники та маркетологи додатків можуть отримати рейтинги конкурентів, завантажувати додатки та отримати доходи, а також приймати ухвалені рішення ASO про збільшення завантаження органічних програм.

  • Основні можливості: проста у використанні панель інструментів, відстеження конкурентів, рекомендовані дії, що використовуються клієнтами 160k з 65 країн
  • Закладка: # 1 Оптимізація магазину App Store і інструмент Analytics програми
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play Store.
  • Ціна: App Analytics безкоштовна. Розвідка ASO починається з 39 доларів на місяць.

Початок роботи з відео з мобільних дій.

AppTweak - це інструмент оптимізації магазинів додатків (ASO), який керується наукою даних, що дозволяє маркетологам і розробникам програми покращувати їхню видимість у магазинах, збільшувати рейтинги додатків і організовувати завантаження. Заснована в 2013 році, AppTweak є провідною прибутковою компанією, яка зосереджена на точності та прозорості даних. Серед інших функцій, AppTweak пропонує потужні інструменти для ключових слів і оголошень пошуку з усіма даними, необхідними для аудиту, оптимізації та моніторингу відкритості програми.

  • Основні можливості: персоналізовані та дієві рекомендації (звіти ASO); багатомовний інструмент розвідки ключових слів; аналіз перехресної конкуренції; Інформаційна панель розвідки пошукових оголошень
  • Підпис: AppTweak ASO Tool, керований Data Science
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play Store.
  • Ціна: 7-денна безкоштовна пробна версія, план для початківців - $ 60 / місяць, план Pro - $ 150 / місяць, план гуру - $ 300 / місяць, $ 600 / місяць

Знімок екрана веб-сайту AppTweak

SearchMan пропонує великий інструмент даних для самостійної роботи, який допомагає розробникам підвищувати видимість їхніх програм у магазинах програм. З моменту свого виникнення в 2011 році компанія Mountain View зобов'язується розвивати свою послугу SEO для мобільних додатків. Тепер ви можете отримати пропозиції з ключових слів, керовані даними, і натиснути оновлення, щоб покращити рейтинги пошуку та збільшити кількість завантажень, і швидко отримати уявлення про відкритість вашої програми з оцінки видимості пошуку.

  • Основні можливості: відстеження пошукових рейтингів, виявлення та оптимізація ключових слів, перевірка балів, доступність маркетингових досліджень додатків.
  • Підкладка: оптимізація магазину App і SEO програмне забезпечення, зроблені легко.
  • Магазини програм: iPhone, iPad і Google Play.
  • Ціна: план досліджень - безкоштовна, панель ASO Dashboard - $ 25 / місяць, план таблиці - $ 100 / місяць, API - $ 250 / місяць, план підприємства - $ 1,500 / місяць

SearchMan Video: Як реалізувати вашу стратегію мобільного SEO

Інструмент добору ключових слів це веб-розширення, яке допомагає користувачам знаходити ключові слова, які люди вводять у вікні пошуку магазину додатків, щоб виконати оптимізацію магазину додатків. Допоможіть користувачам легко знайти вашу програму, зіставляючи заголовок програми та ключові слова опису з пошуковими термінами вашої цільової аудиторії. Інструмент добору ключових слів використовує автозавершення App Store, щоб знайти найпопулярніші ключові слова, пов'язані з темою вашої програми, що призводить до більш органічних установок.

  • Основні можливості: безкоштовний інструмент, дослідження ключових слів, використовуючи автозаповнення App Store, вкажіть країну та мову App Store для створення ключових слів.
  • Структура: інструмент оптимізації магазину App Store для дослідження ключових слів, ASO та SEO.
  • Ціна: Безкоштовно.

Знімок вікна домашньої сторінки інструмента добору ключових слів.

appScatter - Платформа, яка дозволяє брендам, цифровим агентствам та розробникам розповсюджувати мобільні програми в декількох магазинах, збирати продажі, завантажувати дані та перевіряти рейтинги та відгуки.

  • Основні можливості: охоплює 50 магазинів додатків
  • Структура: Перейдіть на глобальне з вашим додатком.
  • Ціна: Безкоштовний план, Про план - $ 72 / додаток, Підприємство - індивідуальне ціноутворення

скріншот домашньої сторінки програми.


SplitMetrics є інструментом для розробників мобільних програм і видавців ігор для тестування A / B і оптимізації сторінок магазину додатків для максимального перетворення. Заснована в 2015 році, Юджин Невген і Макс Каменков, SplitMetrics допомагає оптимізувати свої оголошення, персоналізувати сторінки додатків для різних демографічних даних, а також аналізувати поведінку користувачів у режимі реального часу. Скористайтеся інструментом для тестування A / B, починаючи від піктограм та знімків екрана до перегляду відео та кольору кнопки завантаження.

  • Основні можливості: одночасне використання необмежених експериментів, розширене націлювання, відстеження конверсій конкурентів, інструмент створення дизайну скріншотів у магазині, не вимагає установки SDK
  • Мітка: тестування мобільних пристроїв A / B для App Store і Google Play.
  • Магазини програм: iTunes Apple Store та Google Play.
  • Ціна: доступна за запитом.

Анна Майстренка з SplitMetrics виступає на виставці Target Summit Berlin 2015.

Reflection.io надає ринкову інформацію та дані додатків клієнтам, як Miniclip, Sky та BBC, через свій веб-інтерфейс і два різних безкоштовних планів, з одним відстеженням 10 додатків.

  • Основні можливості: універсальний магазин для відстеження та монетизації.
  • Підпис: поліпшення ринку Insight = Кращі програми
  • Магазини програм: Google Play, iTunes App Store
  • Ціна: Два вільних цінових рівня, потім $ 999 / місяць і звичай.

RankMyApp   - це рішення для придбання користувачів мобільних додатків для брендів, щоб збільшити кількість користувачів для своїх додатків за допомогою оптимізації App Store, Analytics App Review і платного придбання користувачів
RankMyApp - це рішення для придбання користувачів мобільних додатків для брендів, щоб збільшити кількість користувачів для своїх додатків за допомогою оптимізації App Store, Analytics App Review і платного придбання користувачів. Компанія обслуговує клієнтів з більш ніж 12 країн, серед її клієнтів є Duolingo, Sephora, Peixe Urbano, Viajanet, Webmotors. Інструмент RankMyApp ASO допомагає маркетологам та розробникам оптимізувати всі частини копії маркетингової програми, наприклад - ім'я, опис, піктограму, ключові слова, скріншоти, категорію, а також трек-конкурентів.

  • Основні можливості: сервери додатків для магазинів додатків з 12 країн, охоплюють усі аспекти копії маркетингових програм,
  • Підпис: повний маркетинговий інтелект для придбання користувачів програми
  • Магазини програм: Google Play, iTunes App Store
  • Ціна: індивідуальне ціноутворення

Скріншот сайту RankMyApp

Заключні думки
Сподіваємося, ця стаття допоможе вибрати правильні інструменти ASO для вашого додатка. Пам'ятайте, що для розробників додатків незвично поєднувати різні інструменти у пошуках відкритості. Шукаєте більше варіантів? Ознайомтеся з нашими інструментами та послугами з оптимізації в App Store Каталог придбання користувачів .

Що таке оптимізація магазинів App Store (ASO) і які існують компанії ASO?
Як щодо включення найважливіших ключових слів у назву?
Шукаєте більше варіантів?