Навигация по сайту

Популярные статьи

Топ 10 безкоштовних високоякісних Adsense Дружніх WordPress Теми 2019

  1. # 01 Шубан
  2. # 02 Блог GBS
  3. # 03 Формований блог
  4. # 04 VT Blogging
  5. # 05 Blogarama
  6. # 06 Запуск блогу
  7. # 07 Запалити
  8. # 08 MH Cicero lite
  9. # 09 RedWaves Lite
  10. # 10 ProMax
  11. Перегляньте відео

Високоякісні Adsense Дружні теми WordPress | Гей, хлопці, ласкаво просимо в іншу нову статтю, в цій статті я прийду з Top 10 Безкоштовні високоякісні Adsense Friendly WordPress Теми 2019, так що без витрат часу давайте почали.

# 01 Шубан

# 01 Шубан

Shuban є чистою і професійною темою блогу WordPress для бізнесу та особистого блогу. Тема з двома стовпцями з правою бічною панеллю на сторінках та сторінках. Тема розроблена за допомогою класичної елегантності, щоб читач / відвідувач веб-сайту більше зосереджувався на вмісті та зображеннях. Наші професійні дизайнери зберегли дизайн простим, але приємним для очей.

# 02 Блог GBS

# 02 Блог GBS

Тема блогу GBS для WordPress - повністю відповідна тема, яка чудово виглядає на будь-якому пристрої. Можливості включають шаблон першої сторінки з власними віджетами, додатковий шрифт дисплея, стиль для форматів повідомлень як з індексу, так і з одного виду, а також необов'язковий шаблон сторінки з бічною панеллю. Зробіть його вашим за допомогою спеціального меню, зображення заголовка та фону.

# 03 Формований блог

# 03 Формований блог

Сформований блог повністю відповідає темі блогу WordPress з простим і свіжим інтерфейсом блогу. За допомогою простої інформаційної панелі будь-яка людина може зробити кілька змін теми. Це масштабована, настроюється, SEO дружній, і переклад готовий особистий блог тема, яка може бути вашим кращим вибором для створення приголомшливого блогу в найкоротші терміни.

# 04 VT Blogging

# 04 VT Blogging

VT Blogging - мінімальна і чиста тема WordPress. Мобільний (responsive), оптимізований для швидкості, і реалізує SEO (оптимізація пошукової системи) кращих практик. Параметри теми налаштовані на налаштування. Ви можете ознайомитися з демо-версією за адресою http://volthemes.com/demo/vt-blogging/.

# 05 Blogarama

# 05 Blogarama

Blogarama є прямою темою блогу з простою і яскравою колірною схемою, яку можна керувати в налаштуваннях. Ви також можете налаштувати заголовки та фонові зображення та багато іншого.

# 06 Запуск блогу

# 06 Запуск блогу

Блог для запуску - це сучасна і мінімалістська тема для блогів. Використовуйте його для бізнес-блогу вашої компанії або особистого веб-сайту журналу. Він повністю реагує (мобільний), тому виглядає чудово на всіх пристроях. Проста і чиста естетика цієї безкоштовної теми підкреслює ваш вміст і допомагає їй працювати добре на всіх екранах. Запуск блогу поставляється з численними функціями, включаючи чуйний слайдер, зображення заголовка, спеціальні кольори, два макети і багато іншого.

# 07 Запалити

# 07 Запалити

Ignite це чиста, безкоштовна і чуйна тема блогу. Його сучасний дизайн відмінно підходить як для ділових, так і для особистих сайтів.

# 08 MH Cicero lite

# 08 MH Cicero lite

MH Cicero lite ідеально підходить для творчих блогів і пропонує гарний плоский дизайн. Цей сучасний блог WordPress тема 100% реагувати, і ви можете створити сучасні і привабливі веб-сайти.

# 09 RedWaves Lite

# 09 RedWaves Lite

RedWaves є мінімалістський, але чуйний і дуже настроюється тема WordPress. Він був створений за допомогою першого підходу для мобільних пристроїв і оптимізований для виконання завдань AdSense і користувачів.

# 10 ProMax

# 10 ProMax

Це остання і остання тема статті ower, краще дизайн теми WordPress для особистих і ділових цілей з повною функціональністю і SEO Optimize.Ця тема WordPress може легко адаптуватися на вашому мобільному і настільному комп'ютері або будь-якому іншому пристрої. Тема поставляється з великою кількістю налаштувань і підключення соціальних медіа, як Facebook, Google+, Twitter, YouTube і Adsense готовий Він підтримує всі дивовижні функції WordPress повністю безкоштовна тема для блогів. Тепер тема підтримує плагін WooCommerce.

Перегляньте відео

Ми сподіваємося, що ця стаття допомогла вам дізнатися найкращу тему для Wordpress. Ви також можете побачити - Повинен мати програми для Android для блогерів .

Якщо вам сподобалася ця стаття, то надішліть її на сайт соціальної мережі. Ви також можете знайти нас Twitter , Facebook і Instagram .

Також прочитайте це