Навигация по сайту

Популярные статьи

Топ 10 плагінів WordPress для підтримки вашого WordPress SEO 2018

  1. Заключні думки

Пошукова оптимізація - це не проста робота, ми всі про це знаємо. Є лише кілька плагінів SEO, які досягають найпопулярніших списків завдяки їх послідовним оновленням, сумісності плагінів тощо. Є кілька факторів, які визначають WordPress плагін для SEO бути кращим.

Фактори, такі як чистий і ефективний код, численні функції SEO, велика документація, хороша підтримка клієнтів та відгуки, оновлення та сумісність, враховуються.
Виходячи з цих факторів, ми пропонуємо вам список головних плагінів WordPress у 2018 році для SEO:

Yoast лідирує в списку завдяки своєму ветеранському характеру в SEO інструментах для WordPress разом з шокуючими 4,7 мільйонами завантажень користувачами.

Вона допомагає всім можливим чином покращити присутність сайту в Інтернеті, а також перевірити результати або онлайн-присутність будь-якого веб-сайту SERPStat SEO інструмент, щоб отримати уявлення про розташування ключових слів сайту. Якщо ви технік, у вас є технічна оптимізація, щоб весело провести час з цим все в одному плагіні SEO WordPress.

Цей плагін робить його до списку через 3 мільйони завантажень від користувачів і їх відмінні відгуки про плагін WordPress.

Деякі речі, які ви можете зробити з цим плагіном, - це блокер Бот-ботів, редактор файлів, імпорт / експорт, robots.txt, інтеграція в соціальні медіа, відео-карта сайту тощо. Можна безкоштовно перейти на про-версію плагіна.

Гроші добре витрачаються на цей плагін, оскільки вам надається те, що вам обіцяно. Плагін передбачає збільшення SEO вартості всіх сторінок WordPress на сайті і керування відображенням сторінок на різних пошукових системах.

Деякі з цих функцій - планувальник Facebook; монітор 404, SEO дружні зображення, On-page SEO, SEO SEO шаблонів і т.д.

Плагін оптимізатора зображень EWWW допомагає збільшити швидкість ваших сторінок за допомогою техніки оптимізації зображень. Без сумніву, на кожній сторінці є зображення, і для завантаження в браузері потрібен час, коли відвідувач вперше заходить на наш сайт. Тому його питання, що наш сайт завантажується швидко і швидко, і в цій ситуації плагін оптимізатора зображень EWWW ідеально працює і швидко завантажує наш сайт. Для кращого SEO, швидке завантаження веб-сайтів також ранжують вищу порівняно з більш повільними.

SEOPressor недоступний у WordPress.org, але він все ще сумісний з усіма сайтами WordPress. Це дуже рекомендується користувачами цього плагіна, і вони довели свою цінність теж.

Google здійснив значні алгоритмічні зміни - у той час як багато плагінів намагалися адаптуватися до нових алгоритмів, SEOPressor розвивалася, щоб працювати без будь-яких турбот в останньому оновлення вимог Google.

Нарешті, інструмент SEO WordPress, який був розроблений для перших таймерів або любителів, оскільки він простий у використанні.

Деякі з ключових особливостей тут буде зелене світло, що означає хорошу роботу, ключові слова заголовок пропозиції, зміст стратегії відстеження, не автоматичного перезапису, соціальні SEO AI і щотижневий моніторинг.

Навіть підручник з показу слайдів також надається, щоб дізнатися про цей плагін.

Ідеально підходить для будь-якого сайту WordPress, SEO Framework забезпечує автоматичне рішення SEO. Цей плагін надає розширене значення SEO або вмісту на сайті WordPress.

Деякі речі, на які слід звернути увагу, будуть ідеальними для початківців рішеннями SEO, повним відображенням домену, рендеринга, інтеграцією соціальних медіа, відстеженням зворотного зв'язку, налаштуванням SEO за допомогою глобального варіанту та багато іншого.

Ви можете назвати цей плагін як набір інструментів WordPress для економії часу і об'ємних завдань редагування для SEO. Основна функція цього додатка полягає в тому, щоб миттєво центрувати об'ємне редагування метаданих веб-сайту.

Деякі з чудових можливостей є об'ємне редагування, непрацююча перевірка посилань - 404, генератор мапи сайту - XML, HTML мапи сайту, генератор дробу і багато іншого.

W3 Total Cache - це дизайн плагінів WordPress для покращення роботи користувачів і SEO вашого сайту.

З концепцією CDN для підвищення ефективності даних, функції, такі як рендеринг, зменшення пропускної спроможності, додаток, розширений кеш сайту та локальний кеш є причиною цього списку.

Останній, але, звичайно, не в останню чергу - SEO Ultimate Plugin робить це до цього списку, оскільки він забезпечує повний контроль над тегами заголовків, не-індекс, мета-теги та багато іншого.

Основна мета цього плагіна WordPress полягає в підвищенні вашої доступності пошуку і 1,3 млн. Людей по всьому світу забезпечують те ж саме.

Цей плагін налаштовує домашню сторінку, назви формату, теги, сторінки та багато іншого для досягнення тієї ж мети.

Заключні думки

Так ось список 10 кращих плагінів після тривалих досліджень і відгуків споживачів. Виберіть той, який краще відповідає вашим потребам. Сподіваюся, що ця інформація буде корисною для вас.

Пошукова оптимізація - це не проста робота, ми всі про це знаємо